4×4
Image default
Green Pick-up Stiri

Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă. Producția va demara în toamna lui 2023

Americanii de la Tesla au publicat o nouă fotografie oficială cu viitorul pick-up electric Cybertruck, care a fost testat recent în condiții extreme de iarnă. Producția camionetei cu emisii zero ar urma să demareze mai târziu în acest an.

Tesla a prezentat prototipul Cybertruck în 2019. De atunci, americanii au publicat mai multe teasere cu camioneta lor electrică, însă nimic mai mult. Producția programată inițial în 2021 a fost și ea amânată în mai multe rânduri din cauza pandemiei de Covid-19 și a crizei globale de semiconductori.

Tesla ar putea vinde anual până la 500.000 de exemplare Cybertruck

Tesla

Acum, însă, producătorul american de vehicule electrice se află mai aproape ca niciodată de lansarea modelului.

La început de 2023, CEO-ul mărcii, Elon Musk, a confirmat că producția noului Cybertruck va demara mai târziu în acest an. Acum, compania de peste Ocean a publicat pe contul oficial de Twitter o imagine oficială cu noul pick-up electric. Aceasta a fost realizată în timpul testelor în condiții extreme de iarnă.

La fel ca unele dintre fotografiile și videoclipurile pe care le-am văzut anterior, în această poză vedem o versiune gata de producție. Se observă elemente de serie precum oglinzile laterale, jantele și anvelopele de dimensiuni normale.

Compania nu a oferit alte detalii despre noua camionetă. Știm doar că producția ar trebui să înceapă în toamnă. De asemenea, Elon Musk anunța nu demult că se așteaptă să vândă între 250.000 și 500.000 de exemplare pe an. Șeful companiei spunea atunci că „Tesla va produce cât de multe Cybertruck își vor dori și își vor permite clienții”.

Sursa: Tesla via Motor1

Related posts

Lynk & Co vine cu o nouă revoluție în mobilitatea din Europa

Gabi Gogiu

Noua Mazda CX-80 va fi dezvăluită pe 18 aprilie (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Land Rover începe testele cu Defender pe hidrogen

Florin Amariei

Leave a Comment