4×4
Image default
Comment

Finalistele ramase in cursa pentru premiul AUTOBEST 2021

Juriul singurului eveniment auto de anvergura din 2020 a decis finalistele ramase in cursa pentru premiul AUTOBEST 2021. Mai mult, au fost acordate noi premii si distinctii importante.

Cu ocazia intrunirii in Austria, juriul AUTOBEST a decis finalistele ramase in cursa pentru premiul AUTOBEST 2021. Asadar, noul Citroen C4, Honda Jazz, Peugeot 2008, Seat Leon, Skoda Octavia si Toyota Yaris sunt masinile care vor continua sa fie analizate.

“Luand in considerare conditiile impuse de pandemie, organizarea etapei finale de testare AUTOBEST poate fi considerata un adevarat miracol! A fost singurul eveniment media cu specific auto organizat in aceste momente dificile. Vreau sa le multumesc personal tuturor membrilor juriului care au facut tot posibilul pentru a participa la aceasta etapa si, totodata, constructorilor implicati in Finala care au depus eforturi considerabile pentru a fi reprezentati corespunzator. Am avut parte de o colaborare excelenta cu organizatia OEAMTC Fahrtechnik care a gandit cele mai exhaustive metode obiective de testare pentru finaliste. Finalmente, echipa organizatoare merita aplauze, incepand cu vicepresedintele juriului AUTOBEST, dr. Gerhard Kuntschik. Noi deja ne-am obisnuit la AUTOBEST cu ceea ce inseamna “misiune imposibila”, asadar cu experienta pe care o avem impreuna am reusit ca editia testarii finale sa fie una desfasurata in parametri normali, chiar daca am avut parte de conditii speciale. Aprecierile pentru efortul depus de noi au fost oferite atat de consumatori, cat si de investitori. Ne bucuram de acest feedback si vom continua sa ramanem implicati in oferirea celor mai bune rezultate pentru toate partile implicate”, a spus Dan Vardie, fondator si presedinte al organizatiei AUTOBEST.

Traditia pe care AUTOBEST a pionierat-o in Europa acum mai bine de doua decenii continua si in 2020 cu teste extinse pentru nu mai putin de 18 masini! Printre acestea se numara si doua premiere mondiale: Citroen e-C4 si Seat Leon PHEV. Juriul AUTOBEST au fost primii jurnalisti care au condus aceste noi aparitii.

Acum juriul are…

Vezi informatiile complete pe AUTOpro.ro!

Related posts

Hackerii țintesc proprietarii de mașini noi

Florin Amariei

Cum functioneaza si ce face E-Active Body Control

Florin Amariei

Leave a Comment