4×4
Image default
Green Stiri Tuning

Tesla Model Y a primit un kit tuning din partea specialiștilor de la Irmscher

Cunoscuta companie de tuning Irmscher a introdus un kit de tuning pentru modelul electric Tesla Model Y. Este cea de-a doua transformare pe care SUV-ul cu emisii zero o primește de la începutul anului. În urmă cu o lună, un alt tuner german, Novitec, a lansat un pachet pentru automobilul american.

În urma aplicării kit-ului aerodinamic, popularul model electric a căpătat un aspect mai agresiv, devenind o mașină sport extrem de atractivă.

Tesla Model Y poate fi personalizat cu ajutorul Irmscher Manufaktur

Tesla Model Y

Poate ți-ai dorit să cumperi un Tesla Model Y, dar ți s-a părut o mașină anostă. Ei bine, trebuie să știi că acum există o versiune care cu siguranță se potrivește mai mult gusturilor tale.

Tunerul german Irmscher este o companie care are o strânsă legătură cu marca Opel. Compania are, totodată, o experiență de peste 55 de ani în domeniu. Zilele trecute, Irmscher a dezvăluit un kit pentru cel mai popular model al americanilor. Acest proiect se adresează celor care își doresc un Model Y diferit, cu care să iasă în evidență.

Una dintre cele mai notabile modificări se regăsește la partea frontală. Aici regăsim o grilă de tip „pânză de păianjen” și o bară reproiectată, care include un „șorț” în partea inferioară. Aspectul unic al mașinii este întregit de o priză de aer suplimentară.

Mergând mai departe, Tesla Model Y a primit noi praguri și un set de jante „Heli Star” cu un finisaj polișat, care au dimensiunea de 20 de inch. La spate regăsim un nou difuzor și un eleron amplasat în partea de sus, deasupra capacului portbagajului.

Clienții pot opta pentru o gamă de culori foarte variată, în timp ce interiorul, care este punctul slab al modelelor Tesla, a fost îmbunătățit datorită numeroaselor posibilități de personalizare Irmscher Manufaktur. Spre exemplu, se poate alege o tapițerie din piele de înaltă calitate, un set de covorașe mai groase și ornamente din inox pentru praguri.

Sursa: Irmscher via Motor1

Related posts

Porsche Taycan Cross Turismo, prezentat oficial. Promite off-road fără emisii!

Florin Amariei

OFICIAL: BMW a prezentat noua generație X2, care vine în premieră cu versiune electrică de 313 CP

Mihai Morcovescu

Tesla Cybertruck ar putea să ofere o autonomie de 560 de kilometri

Mihai Morcovescu

Leave a Comment