4×4
Image default
Green Off-roader Stiri

General Motors va lansa Hummer

General Motors a anunțat că va lansa pickup-ul complet electric GMC Hummer, pe 20 octombrie. Acesta va avea o caracterisică remarcabilă.

General Motors va dezvălui, pe 20 octombrie, camionul Hummer complet electric, care va avea o caracteristică remarcabilă. GM confirmă faptul că Hummer va veni cu modul Crab, permițându-i să se deplaseze pe teren în diagonală ca un crustaceu care locuiește pe nisip. Modul Crab este activat de capabilități de direcție pe toate cele patru roți ale camionetei electrice și este o funcționalitate „personalizată pentru clienții off-road”, spune compania.

Noul Hummer va prezenta a doua generație a sistemului avansat de asistență a șoferului GM, Super Cruise. De asemenea, este alimentat de platforma modulară de vehicule electrice „Ultium” pe care GM a prezentat-o, în martie, și care folosește un acumulator care poate ajunge la 200kWh.

„De la capacitatea de a fi un vehicul tehnologic avansat, până la designul său interior și exterior, totul este impresionant la acest vehicul”, a spus Duncan Aldred, vicepreședinte global al mărcilor Buick GMC. Acesta a adăugat că GMC Hummer va da tonul pickupurilor EV.

O dată cu lansarea pick-ului electric de pe 20 octombrie, vor începe și pre-comenzile. Camioneta Hummer urmează să intre în producție la sfârșitul anului 2021, livrările începând la scurt timp.

Related posts

GM incepe rechemarile pentru aproape 69.000 de modele Bolt

Florin Amariei

Tesla, obligată de nemți la rechemarea a peste 12.000 de Model X

Florin Amariei

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Mihai Morcovescu

Leave a Comment