4×4
Image default
Green Off-roader Stiri

General Motors va lansa Hummer

General Motors a anunțat că va lansa pickup-ul complet electric GMC Hummer, pe 20 octombrie. Acesta va avea o caracterisică remarcabilă.

General Motors va dezvălui, pe 20 octombrie, camionul Hummer complet electric, care va avea o caracteristică remarcabilă. GM confirmă faptul că Hummer va veni cu modul Crab, permițându-i să se deplaseze pe teren în diagonală ca un crustaceu care locuiește pe nisip. Modul Crab este activat de capabilități de direcție pe toate cele patru roți ale camionetei electrice și este o funcționalitate „personalizată pentru clienții off-road”, spune compania.

Noul Hummer va prezenta a doua generație a sistemului avansat de asistență a șoferului GM, Super Cruise. De asemenea, este alimentat de platforma modulară de vehicule electrice „Ultium” pe care GM a prezentat-o, în martie, și care folosește un acumulator care poate ajunge la 200kWh.

„De la capacitatea de a fi un vehicul tehnologic avansat, până la designul său interior și exterior, totul este impresionant la acest vehicul”, a spus Duncan Aldred, vicepreședinte global al mărcilor Buick GMC. Acesta a adăugat că GMC Hummer va da tonul pickupurilor EV.

O dată cu lansarea pick-ului electric de pe 20 octombrie, vor începe și pre-comenzile. Camioneta Hummer urmează să intre în producție la sfârșitul anului 2021, livrările începând la scurt timp.

Related posts

Citroen a lansat noua ediție limitată C5 X Hypnos. Debutul a fost fixat pentru 2024

Mihai Morcovescu

A început producția pentru noul VW Multivan

Florin Amariei

Skoda Epiq, conceptul care prefigurează un crossover electric de mici dimensiuni

Mihai Morcovescu

Leave a Comment