4×4
Image default
Cult 4x4

Mercedes-Benz nu mai livrează V8-uri în SUA

Mercedes-Benz nu mai livrează motoare V8 în SUA. Compania spune că lanțurile de aprovizionare sunt de vină. O anchetă, însă, relevă cu totul altceva.

Mercedes-Benz a anunțat că nu mai livrează mașini din propria gamă echipate cu motoare V8 în SUA din cauza unor probleme legate de lanțurile de aprovizionare. Ancheta Road and Track, însă, arată că Philipp Scheimer, director Mercedes-AMG, a recunoscut existența unor probleme de calitate pentru motoarele mărcii germane și acestea nu mai pot ajunge la clienți pentru că s-ar întoarce imediat în service pentru reparații extrem de scumpe care ar costa compania destul de mult.

Conform sursei menționate, Mercedes-Benz și-a luat un an pentru a efectua testele necesare care să elucideze problemele și să găsească o rezolvare. Drept dovadă, nu va fi livrată nicio mașină cu motor V8 anul viitor în SUA. Șeful Mercedes-AMG nu a vrut să spună exact ce au găsit și nici nu a arătat care ar fi testele pe care le fac acum în Germania.

Cu toate astea, nu toate mașinile Mercedes-Benz vor fi afectate de această decizie. În această instanță, vorbim doar despre modelele AMG destinate pieței americane. Modelul S 580, spre exemplu, va putea fi în continuare comandat și livrat.

Confuzia continuă, având în vedere că Aston Martin a confirmat deja că nu vor exista întârzieri în livrarea unităților produse în Marea Britanie care ascund sub capotă un propulsor V8 realizat de AMG.

Rămâne de văzut când va fi lămurită această situație.

Related posts

Formula Off Road – exclusiv pentru provocari 4×4

Florin Amariei

Extreme E – prima competiție cu accent pe egalitatea de gen

Florin Amariei

Bowler – o echipă rally raid pentru orice pasionat

Dan Vardie

Leave a Comment