4×4
Image default
Green Stiri SUV

Hyundai Ioniq 5 N: noi imagini cu viitorul hot-hatch electric (cu video)

Coreenii de la Hyundai au publicat noi fotografii oficiale cu viitorul model de performanță Ioniq 5 N. Noul hot-hatch complet electric se află în fazele finale ale procesului de dezvoltare.

Imaginile au fost realizate în timpul unei sesiuni de teste care a avut loc pe legendarul circuit de la Nurburgring cu circa o lună înainte de debutul oficial.

Hyundai Ioniq 5 N va fi dezvăluit pe 13 iulie

Hyundai

Ne mai despart ceva mai mult de două săptămâni de momentul în care Hyundai va prezenta noul model de performanță Ioniq 5 N.

Până atunci, constructorul sud-coreean a publicat un nou set de fotografii și un video. Acestea au fost realizate cu ocazia testelor care au avut loc pe circuitul Nurburgring. Noul Ioniq 5 N a fost testat pe o distanță ce a însumat 10.000 de kilometri. A fost ultima sesiune de teste înainte de debut.

Asemenea modelului pe care este bazat, Ioniq 5 N va fi construit pe aceeași platformă modulară E-GMP. Modelul de performanță cu emisii zero va primi un motor mai puternic de 600 CP. În plus, acesta va fi dotat cu un sistem audio performant care va reda artificial sunetul unui propulsor pe benzină.

În același timp, viitorul Hyundai Ioniq 5 N va dispune de sisteme pentru reglarea temperaturii bateriei. Astfel, vor fi disponibile patru moduri diferite: Drag și Track (pentru reglarea temperaturii), respectiv Sprint și Endurance (pentru rata de utilizare).

Nu în ultimul rând va exista și un sistem N e-shift. Acesta va simula cutia de viteze automată cu opt rapoarte care se regăsește pe versiunile de performanță „N” echipate cu motoare termice.

Noul Hyundai Ioniq 5 N va fi dezvăluit oficial în 13 iulie.

Sursa: Hyundai

Related posts

Tesla, obligată de nemți la rechemarea a peste 12.000 de Model X

Florin Amariei

Smart Concept #5 prefigurează primul SUV electric de clasă medie al mărcii

Mihai Morcovescu

Hyundai Kona N, oficial dezvăluit. Are 276 CP și transmisie cu dublu ambreiaj

Florin Amariei

Leave a Comment