4×4
Image default
Green Stiri

Preț confirmat pentru camioneta „lifestyle” a Canoo

Startup-ul Canoo a confirmat prețul pentru camioneta sa pe care o cataloghează drept vehicul „lifestyle”.

Canoo a atras atenția celor interesați de mobilitate EV într-o formă diferită. Drept dovadă, investitorii au încercat să sprijine acest proiect. Acum a fost făcut un alt pas important pentru viitorii consumatori: prețul a fost confirmat. Camioneta Canoo va avea un preț de bază de aproximativ 29.000 de euro. Precomenzile pot fi deja plasate.

Canoo a prezentat primul său prototip în 2019. Acesta era intenționat să devină un autovehicul disponibil pe bază de abonament pentru transportul mai multor oameni. Încă de atunci s-a promis o autonomie de 400 de km și o încărcare de la 5% la 80% în sub 30 de minute.

Acest lucru, însă, s-a schimbat. Mașina nu va mai putea fi cumpărată prin abonament precum automobilele Lynk&Co, ci va fi oferită spre achiziție în trei variante. Echiparea de top atrage un cost suplimentar cu până la 8.000 de euro mai mare.

Precomenzile pot fi plasate prin intermediul unui avans de 100 de dolari, iar livrările vor fi făcute către clienți în 2023.

Canoo a confirmat, însă, că vor fi disponibile și alte două variante pe lângă cea „lifestyle”, și anume Pick-up Truck și MPDV (livrări).

Related posts

Tesla Model Y a fost și în septembrie cea mai vândută mașină electrică în Europa

Mihai Morcovescu

Renault Captur facelift: primele informații și imagini oficiale

Mihai Morcovescu

Tesla a dezvăluit noul pick-up electric Cybertruck (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment