4×4
Image default
Stiri

Dacia Duster 2 facelift – pe calea digitalizării

Dan Vardie, redactor-șef AUTOpro, a fost prezent în Franța la lansarea oficială a noului Duster 2 facelift. Îl denumim astfel pentru că vorbim, în esență, de generația a II-a a lui Duster care primește o serie de actualizări importante. Iată, așadar, cele mai importante informații!

În primul rând, Dan Vardie subliniază respectul pe care compania auto română deținută de Renault l-a acordat jurnaliștilor autohtoni. „Spre meritul celor de la Dacia, presa romănească a fost prima invitată la testele din Franța”, arată redactorul nostru șef.

În al doilea rând, testele cu noul Duster 2 facelift au fost făcute în apropiere de Paris, acolo unde a fost prezentă și versiunea cu tracțiune integrală. Așa cum notează și Dan Vardie în remarcile sale de la fața locului, „AUTOpro anunța în premieră cu ceva timp în urmă prima veste bună: Duster păstrează capabilitățile off-road chiar dacă în multe țări occidentale versiunile 4X2 domină vânzările”. La fel de adevărat, România rămâne pentru Duster o piață unde 65% din vânzări sunt 4X4.

„Denis Le Vot, CEO Dacia la nivel mondial, ne spunea cu ocazia acestor teste că opțiunea off-road este păstrată și la următoarea generație Duster care va apărea în primăvara lui 2024. Tot Denis ne-a confirmat că…

Vezi știrea completă pe AUTOpro.ro!

Related posts

Volta Zero – camionul electric de 16 tone

Florin Amariei

EXCLUSIV: Prognoza pieței românești pe 2022

4x4 Crossover Lifestyle Magazine

Noul Porsche Macan EV, în teste pe drumurile publice

Florin Amariei

Leave a Comment