4×4
Image default
Green Stiri SUV

Fiat 600 Electric: noi imagini cu viitorul SUV cu emisii zero (cu video)

Italienii de la Fiat pregătesc relansarea popularului model 600, care va reveni sub forma unui SUV complet electric. Până atunci însă, producătorul torinez a publicat noi imagini cu viitorul automobil cu emisii zero.

Micuțul SUV electric va purta denumirea oficială de 600e. Debutul acestuia a fost planificat pentru luna iulie.

Fiat 600 va avea versiune electrică, dar și motorizări termice

Fiat

La mijlocul lunii mai au apărut primele informații referitoare la renașterea modelului Fiat 600. Acesta va reveni în portofoliul constructorului italian sub forma unui SUV de segment B. Noul model va fi oferit și într-o versiune complet electrică.

Practic, noul 600e va marca revenirea mărcii în acest segment de unde a lipsit din 2018 atunci când a oprit producția lui Punto.

După ce a fost surprins necamuflat în timpul filmărilor unui clip de promovare, noul Fiat 600 apare acum într-un video postat chiar de companie.

În imagini se poate observa că noul 600 este asemănător cu modelul 500. De această dată există și câteva imagini din interior. Aici regăsim un bord minimalist, un instrumentar de bord rotund complet digital și un display central cu o diagonală destul de mare.

După cum AUTOpro v-a informat deja, viitorul 600e va fi înrudit cu Jeep Avenger. Asta înseamnă că, din punct de vedere tehnic, versiunea electrică va folosi un motor de 156 CP și o baterie de 54 kWh. Noul SUV va fi disponibil pe anumite piețe și în variante de motorizări termice.

Trebuie menționat faptul că Fiat 600e nu va înlocui modelul 500X. Zvonurile sugerează că acesta din urmă ar putea trece la segmentul compact odată cu lansarea noii generații.

Așa cum spuneam, lansarea oficială se va consuma în cursul lunii iulie. Nu este exclus ca evenimentul să aibă loc pe 4 iulie, atunci când se vor aniversa 65 de ani de Fiat 500.

Sursa: Carscoops

Related posts

Spuma din trestie de zahăr și extractul din fructe, folosite pentru ambalarea pieselor de schimb

Florin Amariei

Volvo amână livrările la noul SUV electric EX30. Care este motivul?

Mihai Morcovescu

Interesul românilor pentru mașini noi, în scădere din cauza pandemiei

Florin Amariei

Leave a Comment