4×4
Image default
Green Pick-up Stiri

Elon Musk a dezvăluit că Tesla Cybertruck va avea și o versiune de performanță

Controversatul pick-up electric Tesla Cybertruck va primi și o versiune de performanță, evident mai puternică decât cea standard.

Într-o postare făcută pe contul personal de pe rețeaua de socializare X, CEO-ul companiei, Elon Musk, a dezvăluit că recent a testat „un Cybertruck mai performant”.

Tesla Cybertruck va intra în producția de masă în 2024

Tesla

Americanii de la Tesla se pregătesc de lansarea noului pick-up cu emisii zero Cybertruck. Acesta ar urma să-și facă debutul ca model de serie în 2024. Lansarea camionetei electrice a fost amânată în mai multe rânduri din cauza pandemiei de Covid-19, care a provocat criza globală de semiconductori.

Până la debutul oficial continuă să apară noi informații. Cea mai recentă se referă la faptul că Cybertruck va primi și o versiune de performanță.

Aceasta a fost confirmată chiar de Elon Musk, CEO-ul companiei. Într-o postare pe rețeaua socială X (n.n. – denumită anterior Twitter), miliardarul american a dezvăluit faptul că a testat personal noua versiune de performanță a lui Cybertruck.

Musk a precizat că aceasta aduce un plus de performanță, comparativ cu versiunea standard. „Tocmai am condus Cybertruck-ul performant astăzi și este bestial”.

Această precizare este atașată postării Tesla Owners Silicon Valley despre posibilitatea unei versiuni Plaid pentru Model 3. Elon Musk a negat că va exista o astfel de versiune, dar apoi a adăugat un comentariu legat de versiunea Performance a lui Cybertruck, confirmând indirect că aceasta va fi produsă.

Detaliile tehnice referitoare la viitoarea versiune sunt deocamdată ținute secret. După cum am menționat anterior, Tesla Cybertruck va intra în producția de serie în decursul anului viitor.

Sursa: InsideEVs

Related posts

Renault a prezentat la Munchen noul Scenic E-Tech Electric: autonomie de până la 620 km

Mihai Morcovescu

Noile baterii electrice se încarcă în 5 minute

Andrada Arsenie

DIESELGATE 2: amenzi de până la 127 miliarde $/an pentru VW

Gabi Gogiu

Leave a Comment