4×4
Image default
Stiri SUV

Skoda a publicat primele schițe de design cu noul Kodiaq

Producătorul ceh de automobile Skoda a publicat noi schițe de design oficiale cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq.

Noul model urmează să fie lansat peste mai puțin de o săptămână. Noul Kodiaq va fi dezvăluit concomitent cu cea de-a patra generație a sedanului de clasă medie Superb.

Noua Skoda Kodiaq își va face debutul pe 4 octombrie

Skoda

Prima generație Skoda Kodiaq a fost lansată în 2017, iar patru ani mai târziu a primit un facelift de jumătatea ciclului de viață. Acum, însă, marca din Mlada Boleslav se pregătește să dezvăluie a doua iterație a SUV-ului său.

Evenimentul va avea loc peste șase zile, iar acum producătorul ceh a publicat noi schițe de design cu exteriorul mașinii. În lunga campanie de promovare, Skoda a mai publicat imagini din timpul testelor, dar și cu interiorul.

Schițele ne arată detaliile noului design exterior al SUV-ului ceh. Astfel, observăm o parte frontală nouă, cu o grilă mai mare, care este flancată de noi faruri LED Matrix amplasate pe două nivele. Comparativ cu modelul aflat pe piață, noul Kodiaq va fi mai lung cu 61 mm, ceea ce se va traduce printr-un spațiu interior mai generos.

De asemenea, se mai remarcă o capotă sculptată și o serie de muchii ascuțite. Acestea se regăsesc în special la nivelul barei de protecție față și a oglinzilor. La spate, SUV-ul a primit stopuri mai mari în forma literei „C”, care sunt unite în partea inferioară printr-o bandă LED. De asemenea, deasupra lunetei a fost montat un eleron.

Un alt detaliu estetic interesant este ornamentul montantului D, care este finisat într-o nuanță unică Dark Chrome. Aspectul exterior este completat de un set de jante cu dimensiuni între 17 și 20 de inch.

Noua Skoda Kodiaq va avea premiera mondială în ziua de 4 octombrie. SUV-ul va fi disponibil cu motorizări termice pe benzină și diesel și cu propulsoare hibride.

Sursa: Skoda

Related posts

Lexus va lansa un PHEV în 2021 și un BEV în 2022

Florin Amariei

Jeep a prezentat 7 concepte off-road în cadrul evenimentului anual „Easter Safari”

Mihai Morcovescu

Cupra lansează ediția limitată Formentor VZ5 BAT. Vor fi produse 500 de exemplare

Mihai Morcovescu

Leave a Comment