4×4
Image default
Green Pick-up Stiri

Tesla Cybertruck Performance va primi același tren de rulare ca Model X Plaid: 1.020 CP!

Din momentul în care Elon Musk a anunțat că Tesla Cybertruck va avea și o versiune de performanță au început să apară speculații pe seama acestui model.

O persoană din anturajul companiei americane a testat zilele trecute această variantă. El spune că viitorul pick-up electric va avea aceeași configurație ca Model X Plaid.

Tesla Cybertruck Performance va folosi trei motoare electrice

Tesla

În urmă cu mai bine de o săptămână, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că viitorul pick-up cu zero emisii va avea și o variantă de înaltă performanță. Mai mult decât atât, miliardarul american a precizat că a testat Cybertruck-ul spunând că „este absolut bestial”.

Până acum, Tesla nu a dezvăluit detalii despre viitoarea versiune de performanță. Însă, la bursa zvonurilor se spune că aceasta va primi același tren de rulare ca Model X Plaid.

Informația a fost dezvăluită de un insider într-o conversație pe platforma Spaces cu Yaman Tasdivar, investitor Tesla. Configurația la care persoana respectivă a făcut referire este alcătuită din trei motoare electrice. Acestea dezvoltă în total 1.020 CP.

Cu aceste resurse, Tesla Model X Plaid realizează sprintul 0-100 km/h în doar 2,5 secunde și atinge o viteză de top de 240 de km/h. Cu siguranță, cifrele în cazul lui Cybertruck vor fi diferite deoarece viitorul pick-up va avea o greutate mult mai mare decât Model X Plaid, care cântărește 2.445 kg.

Tesla Cybertruck ar putea debuta pe 21 noiembrie

Sursa din interiorul Tesla susține că pick-up-ul ar urma să primească atât încărcare bidirecțională, cât și o priză de 240 volți. În plus, un adult cu o înălțime de 1,70 metri va putea încăpea lejer în spațiul pentru bagaje situat în partea frontală (denumit frunk).

Tehnic vorbind, suspensia lui Cybertruck Performance va fi mai confortabilă decât cea de pe Model S sau Model X. La interior, vehiculul cu emisii zero va primi scaune mai late și mai confortabile decât cele două modele amintite.

De asemenea, raza de întoarcere a mașinii și capacitatea de remorcare au fost descrise ca fiind „impresionantă”. Insider-ul a mai subliniat faptul că frunk-ul va avea sistem de deschidere/închidere automată.

Informatorul a precizat că evenimentul de lansare al lui Cybertruck nu a fost încă programat. Totuși, nu ar fi exclus ca acesta să aibă loc pe data de 21 noiembrie. Atunci se vor împlini 4 ani de când Elon Musk a dezvăluit Tesla Cybertruck.

Sursa: Teslarati

Related posts

Vânzările Ford în continuă scădere

Andrada Arsenie

Anvelopele de vară Continental, scor bun la teste în 2021

Florin Amariei

Modelele A6, A7 și Q5 ale Audi primesc baterii mai mari

Florin Amariei

Leave a Comment