4×4
Image default
Green Off-roader Stiri

Canoo anunță un pick-up electric modular cu aspect de capsulă

Cybertruck are un nou rival, după ce Canoo a anunțat un nou pick-up electric modular, utilitar, complet electric și cu un aspect de capsulă ieșit din comun.

Canoo anunță că noul său pick-up este construit pe o nouă platformă dezvoltată in-house. Susține că este extrem de versatilă și va folosi la lansarea pe piață a unui autovehicul care se va preta oricăror tipuri de activități. Mai mult, așa cum se cuvine în prezent, este complet electric.

Noul pick-up Canoo a fost anunțat în cadrul unui eveniment media virtual de peste ocean, ocazie cu care au fost publicate și primele imagini. Noua mașină este realizată în parteneriat cu Automobility LA și precomenzile vor fi disponibile din august. Livrările propriu-zise, însă, vor avea loc din 2023.

Pick-up-ul Canoo are o serie de caracteristici impresionante precum bena extensibilă, portbagaj frontal cu iluminare dedicată, parți laterale pliabile, depozitare lângă ușa pasagerilor din spate în rafturi extensibile, despărțitoare rigide pentru benă, patru prize standard, iluminat LED pentru întregul exterior, portbagaj acoperiș, spațiu dedicat pentru campare peste noapte și o putere totală de 600 CP.

Conform informațiilor furnizate de Canoo, varianta premium va avea două motoare electrice care vor oferi mașinii capacitatea de a tracta 900 kg fără niciun fel de problemă. Automobilul va putea fi comandat pentru un cost mai mic doar cu motor electric pe puntea spate, însă în acest caz nu va fi valabilă tracțiunea integrală. Pick-up-ul Canoo ar urma să ofere o autonomie de aproximativ 320 de km.

Detaliile complete vor fi anunțate înainte de deschiderea oficială a precomenzilor, așadar prețul nu a fost confirmat.

Canoo are un parteneriat cu Blackberry pentru condusul autonom.

Related posts

Rivian va construi a doua uzină în SUA

Florin Amariei

Ford a dezvăluit noul SUV electric Explorer, care oferă o autonomie de 500 de kilometri

Mihai Morcovescu

Cele mai populare mașini din jocurile video

Filip Sîrbu

Leave a Comment