4×4
Image default
Hybrid Stiri SUV

Renault prezintă noul Arkana facelift: actualizări estetice și un nou nivel de echipare

Francezii de la Renault au dezvăluit versiunea actualizată a SUV-ului coupe Arkana. Dincolo de modificările estetice, odată cu acest facelift, au fost redenumite și nivelurile de echipare pentru a alinia modelul la restul gamei

Noul Arkana facelift va oferit și o variantă de top, care se numește Esprit Alpine.

Renault Arkana primește noul limbaj de design

Renault

Renault Arkana a debutat pe segmentul C din Europa în urmă cu aproape trei ani. De atunci, SUV-ul coupe a fost comercializat în peste 163.000 de unități, fiind unul dintre cele mai bine vândute modele din clasă.

Acum, însă, a venit momentul pentru un restyling. Francezii au urmărit să alinieze Arkana la cel mai nou limbaj de design al mărcii.

Din punct de vedere vizual atrage atenția grila frontală revizuită, care găzduiește noul logo finisat în culoarea Black Chrome. De asemenea, se observă banda High Gloss Black, noi prize de aer și ornamente pentru geamuri în patru nuanțe. Acestea din urmă sunt în funcție de nivelul de echipare.

Farurile și stopurile au fost redesenate și acum sunt fumurii. Paleta de culori pentru exterior a fost extinsă cu nuanța Midnight Blue.

Un nou nivel de echipare: Esprit Alpine

În același timp, odată cu aceste modificări, Renault a redenumit și nivelurile de echipare: Evolution, Techno și noua echipare de top Esprit Alpine.

Aceasta din urmă înlocuiește vechiul RS Line și oferă în continuare elemente cu accente sport atât la exterior, cât și la interior. Pachetul conține, între altele, jante de 19 inch, un nou eleron și o lamelă finisată în nuanța Satin Grey pentru pentru bara de protecție față.

La interior avem tapițerie mixtă cu cusături contrastante albastre. În plus, logo-ul Alpine apare pe spătarul scaunelor, iar centurile de siguranță au două dungi albastre. Totodată, fețele ușilor și volanul prezintă cusături roșii, albe și albastre.

Gama de motorizări a rămas aceeași. Sunt oferite o unitate 1.6 E-Tech full hybrid de 145 CP și una pe benzină mild-hybrid, de 140 sau 160 CP.

Noul Renault Arkana facelift va fi disponibil pentru comandă începând cu această vară.

Sursa: Renault

Related posts

Ford a început livrarea noului Bronco

Florin Amariei

Ford a dezvăluit noile Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Mercedes-Benz x Airstream – colaborarea care ne aduce o autorulotă de lux

Florin Amariei

Leave a Comment