4×4
Image default
Stiri SUV

SUV-ul Cupra Ateca primește noi motorizări și echipamente

Spaniolii de la Cupra anunță introducerea în gama Ateca a două noi motorizări. În același timp, vor fi disponibile și echipamente noi.

Toate acestea vor putea fi comandate începând cu luna iulie.

Cupra Ateca va oferi noi motorizări pe benzină

Cupra

Cupra Ateca a fost primul model de sine stătător al mărcii iberice, fosta divizie de performanță a celor de la Seat. SUV-ul a avut un rol-cheie în creșterea vânzărilor companiei, iar acum primește o nouă gamă de motoare.

Prima dintre acestea este un propulsor pe benzină 1.5 TSI, care produce 150 CP. Cel de-al doilea este tot un benzinar, un 2.0 litri TSI, care oferă 190 CP. Ambele variante sunt asociate unei transmisii automate DSG cu 7 trepte de viteză.

Versiunea echipată cu motorul 2.0 TSI vine și cu sistemul de tracțiune integrală 4Drive.

Cele două motorizări menționate în rândurile anterioare nu sunt singurele noutăți pe care cei de la Cupra le-au pregătit pentru SUV-ul Ateca.

Odată cu noile motorizări, SUV-ul Ateca primește și o serie de actualizări. La exterior, modelul a primit un difuzor de aer revizuit, în timp ce la interior au fost montate noi scaune sport, un volan cu design nou, inserții specifice pe uși și cusături în culoarea cuprului.

Noile motorizări și echipamente vor fi disponibile începând cu luna iulie a anului curent. Deocamdată, Cupra nu a precizat prețurile noilor modele echipate cu noile motorizări și echipamente.

Sursa: Cupra

Related posts

Noul Yaris Cross Adventure, dezvăluit de Toyota

Florin Amariei

Kia Sorento, „cel mai mare și mai bun SUV” la WWCOTY 2021

Florin Amariei

EV6 – primul BEV al Kia. Crossover modern cu forme futuriste

Florin Amariei

Leave a Comment