4×4
Image default
Green Stiri SUV

Renault Scenic E-Tech Electric: primele imagini oficiale. Modelul va debuta în 4 septembrie, la Munchen

Constructorul francez de automobile Renault a publicat primele fotografii cu noul Scenic E-Tech. Modelul cu zero emisii va debuta în 4 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen (IAA Mobility).

Reprezentanții mărcii au mai anunțat că în această perioadă au loc primele sesiuni de teste pe drumurile publice.

Renault E-Tech Electric va debuta în cadrul IAA Mobility

Renault dezvăluia anul trecut, la Paris, conceptul Scenic Vision. Francezii spuneau atunci că prototipul lor prefigurează un viitor model electric de clasă compactă.

Acum a venit momentul ca producătorul să ne prezinte în câteva imagini acest vehicul, bineînțeles camuflat. Este vorba despre Scenic E-Tech Electric, urmașul vechiului MPV cu același nume. Fotografiile au fost realizate în timpul primelor teste efectuate pe drumurile publice din Europa.

Noul model compact va avea la bază platforma CMF-EV. Este aceeași arhitectură folosită de alte două modele: Megane E-Tech Electric și Nissan Aryia. Deocamdată, oficialii mărcii nu au oferit alte detalii tehnice.

Acesta este primul model de serie care primește noua strategie de sustenabilitate a companiei franceze. În același timp, este cel de-al doilea vehicul electric de segment C anunțat în planul strategic Renaulution.

Prototipurile pre-serie care sunt testate pe șoselele din Europa au fost fabricate la fabrica „ElectriCity” din Douai (Franța). Desenul camuflajului a fost realizat de specialiștii de la Renault Design.

Noul Renault Scenic E-Tech Electric își va face debutul oficial în data de 4 septembrie, cu ocazia IAA Mobility de la Munchen.

Sursa: Renault

Related posts

ECOBEST Challenge 2023 – Electrified by VinFast – testele certificate Bureau Veritas vor avea loc între 27 și 29 iunie

Darius Pana

Geely a lansat brandul Ji Yue și primul model produs sub noua marcă, botezat 01

Mihai Morcovescu

OFICIAL: BMW a prezentat noua generație X2, care vine în premieră cu versiune electrică de 313 CP

Mihai Morcovescu

Leave a Comment