4×4
Image default
Green Stiri SUV

Porsche a publicat primele fotografii cu habitaclul viitorului Macan electric

Reprezentanții producătorului german de automobile Porsche au publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Macan electric.

Noul SUV cu emisii zero este de așteptat să-și facă debutul la începutul anului viitor.

Porsche Macan electric va oferi până la trei ecrane și unul dintre cele mai mari Head-Up Display-uri

Porsche

Cei de la Porsche se pregătesc de lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele ale anului viitor. Până acum se știe că viitorul Macan electric va folosi un sistem de propulsie cu două motoare electrice. Acestea vor produce împreună aproximativ 600 CP. Acestea vor fi alimentate de o baterie de circa 100 kWh.

Prototipurile Macan EV se află în această perioadă în teste pe legendarul circuit de la Nurburgring. Asta înseamnă că, cel mai probabil, SUV-ul cu emisii zero își va face debutul la începutul anului 2024.

Până atunci, constructorul din Stuttgart a publicat primele imagini oficiale cu habitaclul acestui model. Astfel, mașina va oferi până la trei ecrane, dar și un Head-up Display cu realitate augmentată, care va fi oferit opțional. Porsche spune că acesta va fi unul dintre cele mai mari de pe piață.

Noul SUV electric va dispune standard de un instrumentar de bord digital de 12,6 inch. Ecranul multimedia central și un al treilea display, poziționat în fața pasagerului din dreapta, vor avea ambele câte o diagonală de 10,9 inch. Ecranul pasagerului să opereze mai multe sisteme ale vehiculului care, altfel, ar necesita oprirea șoferului, cum ar fi anumite funcții de navigare sau streaming video.

Sistemul multimedia este bazat pe sistemul de operare Android. Acesta poate fi actualizat prin intermediul Porsche App Center cu o serie de aplicații populare precum Spotify, Youtube, Google Maps și WebEx. Sistemul va fi compatibil, însă, și cu Apple CarPlay și Android Auto.

Sursa: Porsche via Motor1

Related posts

Viitorul Ford Puma electric va avea un motor de 136 CP și 290 Nm. Modelul va debuta în 2024

Mihai Morcovescu

Lordstown, rival al Tesla și Rivian, va construi autovehicule pentru alte companii auto

Florin Amariei

BMW a prezentat noul X5 Li facelift, model dedicat exclusiv pieței din China

Mihai Morcovescu

Leave a Comment