4×4
Image default
Crossover Stiri

Hyundai Kona N, oficial dezvăluit. Are 276 CP și transmisie cu dublu ambreiaj

Hyundai Kona N se alătură portofoliului constructorului auto sud-coreean și promite viitorilor clienți o experiență dinamică de condus care nu este legată de neajunsurile unui sedan sportiv.

„Kona N este un adevărat hot SUV care aduce în acest segment performanțele specifice unui hot hatch. Sparge acea regulă prin care se stabilește că SUV-urile nu sunt distractive. Fiind un model N, trece de limitele obișnuite ale unui SUV convențional”, a spus Albert Biermann, președinte Hyundai Motor Group.

Hyundai Kona N este un produs care se bazează pe trei piloni: dinamic în viraje, util pentru viața de zi cu zi și capabil de performanțe pe circuit. Acesta vine cu mai multe sisteme de siguranță și asistență precum e-LSD și ESC pentru a conferi conducătorului toate mijloacele necesare pentru a se bucura de mașină.

Acest SUV este, în realitate, un crossover care deja și-a dovedit popularitatea și acum vine cu dimensiuni sporite: 4215 mm lungime, 1800 mm lățime și 1565 mm înălțime. Ampatamentul este de 2600 de mm.

Kona N va fi disponibil încă de la lansare în șapte culori și va avea jante de 19”.

Motorul din noul Hyundai Kona N este un T-GDI de 2 litri capabil de 276 de CP și un cuplu de 392 Nm conectat la o cutie DCT în 8 trepte. Automobilul este echipat și cu Launch Control, iar greutatea de 1510 kg promite că mașina va putea fi folosită sportiv.

Pentru un plus de dinamism la capitolul audio Hyundai Kona N va avea și un generator de sunete instalat la baza parbrizului.

Related posts

Noul Volkswagen Nivus ajunge în Europa

Florin Amariei

Jeep aniversează 80 de ani de existență

Florin Amariei

Porsche Taycan Cross Turismo, prezentat oficial. Promite off-road fără emisii!

Florin Amariei

Leave a Comment