4×4
Image default
Crossover Stiri

Hyundai Kona N, oficial dezvăluit. Are 276 CP și transmisie cu dublu ambreiaj

Hyundai Kona N se alătură portofoliului constructorului auto sud-coreean și promite viitorilor clienți o experiență dinamică de condus care nu este legată de neajunsurile unui sedan sportiv.

„Kona N este un adevărat hot SUV care aduce în acest segment performanțele specifice unui hot hatch. Sparge acea regulă prin care se stabilește că SUV-urile nu sunt distractive. Fiind un model N, trece de limitele obișnuite ale unui SUV convențional”, a spus Albert Biermann, președinte Hyundai Motor Group.

Hyundai Kona N este un produs care se bazează pe trei piloni: dinamic în viraje, util pentru viața de zi cu zi și capabil de performanțe pe circuit. Acesta vine cu mai multe sisteme de siguranță și asistență precum e-LSD și ESC pentru a conferi conducătorului toate mijloacele necesare pentru a se bucura de mașină.

Acest SUV este, în realitate, un crossover care deja și-a dovedit popularitatea și acum vine cu dimensiuni sporite: 4215 mm lungime, 1800 mm lățime și 1565 mm înălțime. Ampatamentul este de 2600 de mm.

Kona N va fi disponibil încă de la lansare în șapte culori și va avea jante de 19”.

Motorul din noul Hyundai Kona N este un T-GDI de 2 litri capabil de 276 de CP și un cuplu de 392 Nm conectat la o cutie DCT în 8 trepte. Automobilul este echipat și cu Launch Control, iar greutatea de 1510 kg promite că mașina va putea fi folosită sportiv.

Pentru un plus de dinamism la capitolul audio Hyundai Kona N va avea și un generator de sunete instalat la baza parbrizului.

Related posts

Citroen C5 X – nou vârf al mărcii franceze, produs în China

Florin Amariei

Opel a relansat legendarul model Frontera. Versiuni mild-hybrid și electrice

Mihai Morcovescu

Volkswagen T-Roc R a primit un facelift

Florin Amariei

Leave a Comment