4×4
Image default
Green Stiri SUV

BMW pregătește primul SUV electric bazat pe noua arhitectură Neue Klasse

Germanii de la BMW vor lansa o nouă platformă dedicată vehiculelor electrice, care va sta la baza a cel puțin șase noi SUV-uri.

Primul dintre acestea ar urma să-și facă debutul în 2025. Până atunci, pe internet au apărut primele fotografii cu un prototip al viitorului model, care este, evident, camuflat.

Noul SUV electric BMW va fi lansat în 2025

BMW iX3

Viitorul SUV electric, cunoscut intern sub numele de cod NA5, a fost surprins în teste în Germania. Din imaginile-spion se poate observa că modelul pare să aibă același gabarit ca X3-ul aflat pe piață. Fotografiile-spion pot fi văzute aici.

Din cauza foliei de camuflaj, evident că nu se poate vedea nici un detaliu estetic. Totuși, este de așteptat ca prin diverse artificii de design, viitorul SUV să poată oferi un interior și un portbagaj mai spațioase.

În pofida camuflajului, se poate observa că partea frontală prezintă câteva detalii văzute pe conceptul Neue Klasse. Cu toate acestea, farurile nu par să fie cele de producție. De asemenea, se mai observă mânerele ascunse în portiere și jantele masive de 20 de inch cu anvelope de 255/45 și frâne cu etriere albastre. Acest din urmă detaliu ne dă de înțeles că în imagini este o versiune M50 și M60.

După cum spuneam, viitorul SUV electric BMW, care s-ar putea numi tot iX3, va sosi în 2025. Acesta va fi urmat de versiunea de serie a conceptului Vision Neue Klasse.

Sursa: Motor1

Related posts

Peste 18.000 de angajați Daimler vor lucra cu normă redusă

Florin Amariei

Producția viitorului BMW iX2 va demara spre sfârșitul anului 2023

Mihai Morcovescu

Fiat si Engie EPS incep impreuna investitiile in electromobilitate

Florin Amariei

Leave a Comment