4×4
Image default
Crossover Stiri SUV

Hyundai a prezentat noul Tucson facelift dedicat pieței din Europa

Producătorul sud-coreean Hyundai a publicat fotografiile și imaginile oficiale referitoare la noul Tucson facelift pentru piața europeană.

Versiunea actualizată a SUV-ului vine cu modificări estetice minore la exterior și cu un interior complet nou. Debutul comercial a fost fixat pentru începutul anului viitor.

Hyundai Tucson facelift vine cu un habitaclu complet reproiectat

Hyundai

Prima generație Tucson a fost lansată în 2004 ca o alternativă mai mică la Santa Fe. Au urmat alte trei generații, iar cea de-a patra, care a debutat în 2020, a primit acum un facelift important.

Noua versiune a SUV-ului de segment C debutează cu o serie de îmbunătățiri minore de design la exterior. Acestea constau într-o nouă grilă, jante cu design modificat și praguri laterale mai late.

Cele mai multe noutăți le regăsim, însă, la interior. Planșa de bord a fost complet reproiectată, iar clienții vor regăsi mai multe butoane fizice comparativ cu varianta anterioară. De asemenea, există un volan nou care include o siglă nouă în centru cu patru puncte, care reprezintă codul Morse pentru litera H.

Tucson facelift vine și cu două noi ecrane de 12,3 inch. Unul este pentru sistemul multimedia, iar celălalt pentru instrumentarul digital. Acestea sunt acum unite între ele sub un singur panou de sticlă.

O altă noutate propusă de SUV-ul asiatic o reprezintă prezența mai multor butoane fizice. Există acum butoane rotative pentru reglarea temperaturii, a volumului sistemului audio și a altor funcții importante ale mașinii. Apropo de climatizare, trebuie spus că gurile de ventilație au fost restilizate, fiind mai subțiri și mai lungi față de cele de pe modelul aflat pe piață.

Nouă este și maneta schimbătorului de viteze, care a fost repoziționată în zona volanului. Acest artificiu de design face ca pe tunelul consolei centrale să existe acum mai mult spațiu. În aceste condiții, coreenii au integrat aici o tavă de încărcare wireless pentru smartphone, alte butoane fizice și două suporturi de pahare.

Cei de la Hyundai nu au dezvăluit deocamdată nici un detaliu tehnic despre noul model. Așa cum spuneam mai devreme, lansarea pe piață a noului Tucson facelift va avea loc la începutul lui 2024.

Sursa: Hyundai

Related posts

Volkswagen T-Roc R a primit un facelift

Florin Amariei

Jeep: „4xe este noul 4×4”. Prețurile noilor versiune electrificate

Florin Amariei

Nissan se pregătește pentru noul Leaf și investește peste 1,1 miliarde de euro în UK

Florin Amariei

Leave a Comment