4×4
Image default
Green SUV

DS Automobiles prezintă “Un autre regard”

DS Automobiles adaugă un nou element ediției “Un Autre Regard”, cu o ședință foto editorială dedicată Săptămânii Modei de la Paris.

DS Automobiles dezvăluie o nouă ședință foto editorială pentru Săptămâna Modei de la Paris – Colecția feminină pentru sezonul Primăvară/Vară 2021. Cea de-a doua ediție a evenimentului “Un Autre Regard” a prins viață la ruinele Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux.

În mod categoric avangardist la vremea sa, castelul este format din ruine și vestigii, aflate în mijlocul unor coloane și a unui pavilion restaurat. Acesta este decorul pe care DS l-a folosit, încă de la începuturile mărcii, pentru a dezvălui conceptele DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE, DS E-TENSE și DS DIVINE, în prezența a 2 fotomodele, Justine Nicolas și Olivia Valin, imaginea a trei mărci emergente din industria modei: Boyarovskaya, Thebe Magugu și Mossi.

Au fost realizate patru fotografii ce reprezintă un contrast total între fascinația patrimoniului și modernitatea savoir-faire-ului afișat de designeri și concept car-urile DS. Laurent Nivalle și Emmanuel Rouyer au capturat forța diferitelor linii pentru a concepe un nou capitol pentru “Un Autre Regard”.

“Moda este o sursă de inspirație pentru identitatea mărcii DS”, subliniază Laurent Nivalle, Global Brand Designer pentru DS Automobiles și fotograf pentru această ediție a evenimentului “Un Autre Regard”.

“Un Autre Regard” este o întâlnire între colecția de concept-car-uri concepută de DS Automobiles și lumea modei, prezidată de mărcile emergente identificate de Fédération de la Haute Couture et de la Mode.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 va însoți invitații evenimentului Paris Fashion Week®, în perioada 28 Septembrie – 6 Octombrie, în tot Parisul, grație capacității acestui model de a rula în modul zero emisii pe o distanță de 75 km (standardul WLTP City).

Related posts

Ford a dezvăluit noul SUV electric Explorer, care oferă o autonomie de 500 de kilometri

Mihai Morcovescu

LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Cătălina Cozma

Viitoarele modele electrice Volkswagen vor folosi noi materiale reciclate (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment