4×4
Image default
Green SUV

DS Automobiles prezintă “Un autre regard”

DS Automobiles adaugă un nou element ediției “Un Autre Regard”, cu o ședință foto editorială dedicată Săptămânii Modei de la Paris.

DS Automobiles dezvăluie o nouă ședință foto editorială pentru Săptămâna Modei de la Paris – Colecția feminină pentru sezonul Primăvară/Vară 2021. Cea de-a doua ediție a evenimentului “Un Autre Regard” a prins viață la ruinele Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux.

În mod categoric avangardist la vremea sa, castelul este format din ruine și vestigii, aflate în mijlocul unor coloane și a unui pavilion restaurat. Acesta este decorul pe care DS l-a folosit, încă de la începuturile mărcii, pentru a dezvălui conceptele DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE, DS E-TENSE și DS DIVINE, în prezența a 2 fotomodele, Justine Nicolas și Olivia Valin, imaginea a trei mărci emergente din industria modei: Boyarovskaya, Thebe Magugu și Mossi.

Au fost realizate patru fotografii ce reprezintă un contrast total între fascinația patrimoniului și modernitatea savoir-faire-ului afișat de designeri și concept car-urile DS. Laurent Nivalle și Emmanuel Rouyer au capturat forța diferitelor linii pentru a concepe un nou capitol pentru “Un Autre Regard”.

“Moda este o sursă de inspirație pentru identitatea mărcii DS”, subliniază Laurent Nivalle, Global Brand Designer pentru DS Automobiles și fotograf pentru această ediție a evenimentului “Un Autre Regard”.

“Un Autre Regard” este o întâlnire între colecția de concept-car-uri concepută de DS Automobiles și lumea modei, prezidată de mărcile emergente identificate de Fédération de la Haute Couture et de la Mode.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 va însoți invitații evenimentului Paris Fashion Week®, în perioada 28 Septembrie – 6 Octombrie, în tot Parisul, grație capacității acestui model de a rula în modul zero emisii pe o distanță de 75 km (standardul WLTP City).

Related posts

Lexus va lansa un PHEV în 2021 și un BEV în 2022

Florin Amariei

Rivian a publicat un teaser cu viitorul SUV electric R2. Debutul oficial, pe 7 martie (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Volvo EM90, primul monovolum al mărcii: primele fotografii neoficiale. Debutul oficial, pe 12 noiembrie

Mihai Morcovescu

Leave a Comment