4×4
Image default
Crossover Stiri SUV

Audi a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul compact Q2

Constructorul german de automobile Audi a anunțat că a pregătit câteva actualizări minore pentru SUV-ul compact Q2.

Acestea se regăsesc la interior și constau într-un ecran multimedia tactil mai mare și un nou instrumentar digital.

Audi Q2 primește un ecran multimedia de 8,8 inch și un instrumentar digital

Audi

Gama Audi Q2 va primi un upgrade semnificativ la mijlocul anului 2024. Sistemul de infotainment pentru SUV-ul compact primește o actualizare tehnologică completă.

Astfel, modelul este disponibil acum cu un ecran central tactil MMI cu o diagonală de 8,8 inch în echiparea de bază. De asemenea, display-ul are o rezoluție superioară, de 1270 x 720 de pixeli.

Sistemul de infotainment poate să fie controlat și prin intermediul comenzii vocale. În același timp, butonul rotativ situat pe consola centrală a fost eliminat, iar locul său a fost luat de un spațiu de depozitare.

O altă noutate importantă o reprezintă instrumentarul digital, denumit Virtual Cockpit, disponibil acum în standard chiar și pentru echiparea de bază. Acesta măsoară 12,3 inch, iar șoferul poate schimba afișajul prin apăsarea unui buton pe volan. În plus, dimensiunea vitezometrului și a turometrului au fost reduse fără a compromite lizibilitatea.

Noul Audi Q2 actualizat va fi lansat pe piață în prima jumătate a acestui an. Modelul va fi asamblat la uzina principală din Ingolstadt. Pe piața din Germania, crossoverul va avea un preț de pornire de 28.600 de euro.

Sursa: Audi

Related posts

Mercedes-Benz x Airstream – colaborarea care ne aduce o autorulotă de lux

Florin Amariei

Toyota a dezvăluit cea de-a doua generație a SUV-ului CH-R

Mihai Morcovescu

Castrol lansează o nouă campanie pentru a crește gradul de conștientizare în rândul consumatorilorcu privire la service-urile independente partenere

Filip Sîrbu

Leave a Comment