4×4
Image default
Green Stiri SUV

Peugeot a dezvăluit interiorul noului E-5008 într-un video oficial

Producătorul francez de automobile Peugeot a dat publicității un videoclip oficial în care dezvăluie interiorul noului SUV electric E-5008.

Noul model va oferi un interior cu până la 7 locuri și un ecran panoramic de 21 de inch.

Peugeot E-5008 va oferi un habitaclu asemănător unei sufragerii

Peugeot

Noul E-5008 va fi construit pe arhitectura STLA Medium a grupului Stellantis. În aceste condiții, modelul ar urma să asigure o autonomie de până la 700 de kilometri.

SUV-ul electric de clasă superioară va fi actualizat pentru un spațiu generos și acces ușor la un al treilea rând de scaune. Cea mai importantă noutate cu care va veni noul Peugeot E-5008 este reprezentată de așa-numitul Panoramic i-Cockpit. Este vorba despre un ecran panoramic HD cu o diagonală de 21 inch. Display-ul este curbat și plutitor și combină afișajul Heads-Up cu ecranul multimedia tactil.

Efectul de „plutire” este amplificat de sistemul de iluminare ambientală LED. Asta pentru că sursa de lumină este situată imediat sub ecran.

Poziționat pentru o ergonomie optimă, acest ecran panoramic este ușor îndreptat către șofer, însă este, în același timp, accesibil și pentru pasagerul din dreapta. Nu în ultimul rând, noul SUV electric al francezilor are un interior rafinat, asemănător unei sufragerii.

Potrivit reprezentanților mărcii, mai multe detalii despre noul model vor fi publicate în luna martie. Viitorul SUV cu emisii zero al francezilor ar urma să își facă debutul oficial în august 2024.

Sursa: Peugeot

Related posts

KG Mobility este noua denumire a constructorului sud-coreean SsangYong

Mihai Morcovescu

Suzuki Jimny a primit o ediție specială de adio în Germania

Mihai Morcovescu

Echipa lui Nico Rosberg câștigă prima cursă Extreme E

Florin Amariei

Leave a Comment