4×4
Image default
Off-roader Stiri SUV

Toyota a publicat prima imagine oficială cu noua generație 4Runner

Constructorul nipon de automobile a publicat prima imagine oficială cu noua generație a modelului de teren Toyota 4Runner.

Acesta este primul update major pe care SUV-ul de teren îl primește în ultimii 15 ani. Noul model va fi dezvăluit în următoarele săptămâni.

Noua Toyota 4Runner va avea un design asemănător cu noul Land Cruiser

Toyota

Cea de-a cincea generație 4Runner a fost lansată în America de Nord în anul 2009. De atunci, pentru a se alinia tendințelor în materie de design, popularul off-roader a fost supus la mai multe operații de restilizare. Acum, însă, modelul va primi o nouă generație.

Reprezentanții companiei au publicat prima imagine oficială cu viitorul 4Runner (foto sus), care dezvăluie doar o porțiune din spate.

Se pot observa o bară de protecție cromată masivă și o inscripție mare cu denumirea modelului, care are același finisaj cromat și care acum este poziționată în partea de jos a hayon-ului. De asemenea, mai sunt vizibile un cârlig de remorcare, un colț al stopului stâng și senzorii de parcare.

În același timp, noua Toyota 4Runner va împrumuta o serie de detalii estetice de la noua Land Cruiser, lansată anul trecut, inclusiv vopseaua albastră. Viitorul off-roader ar urma să folosească aceleași motorizări ca pick-up-ul Tacoma.

Din gamă va face parte inclusiv un motor turbo cu 4 cilindri, care va oferi o plajă de putere cuprinsă între 228 și 278 CP. Totodată, este posibilă și o opțiune i-Force Max mai puternică. Mai multe detalii despre noua Toyota 4Runner vom afla când modelul va debuta peste câteva săptămâni.

Sursa: Toyota via Motor1

Related posts

McLaren intră în Formula E Off Road

Florin Amariei

Audi a produs Q3-ul cu numărul 250.000 în Ungaria

Florin Amariei

Kia Sorento, „cel mai mare și mai bun SUV” la WWCOTY 2021

Florin Amariei

Leave a Comment