4×4
Image default
Stiri

Michelin intră în industria hidrogenului și a dispozitivelor medicale

În încercarea de a-și diversifica veniturile, Michelin intră în industria hidrogenului și a dispozitivelor medicale. Compania vrea să adauge până la 14 miliarde de euro câștigurilor sale anuale până în 2030.

Compania a realizat o prezentare prin care și-a prezentat strategia care urmează a duce veniturile Michelin la peste 30 de miliarde de euro anual. Entitatea se așteaptă ca industria hidrogenului să fie una dintre cele mai rapide ca nivel de creștere în acest deceniu. Conform propriilor estimări, hidrogenul ar însemna o creștere de la 200 de milioane de euro în 2025 la peste 1,5 miliarde de euro până în 2030.

Mai mult, Michelin anticipează o dezvoltare accelerată în domeniul imprimării 3D la scară industrială și pentru dispozitivele medicale personalizate.

Michelin și-a prezentat și propriul drum pe calea anvelopelor, unde a arătat că afacerea se va dezvolta pe transferul producției în zone cu costuri scăzute de producție.

Ca multe alte afaceri, Michelin încearcă să își diversifice portofoliul pentru a evita probleme pe care o altă pandemie le poate aduce. Și General Motors urmează să se concentreze pe alte domenii cheie pentru obținerea de câștiguri suplimentare.

Michelin și Faurecia au împreună Symbio, o companie care produce rezervoare de hidrogen denumite pile de combustie H pe care le folosesc autoutilitarele și camioanele.

Related posts

Renault Rafale este numele ales pentru viitorul SUV coupe. Premiera va avea loc pe 18 iunie (cu video)

Mihai Morcovescu

Land Rover pregătește un off-roader electrificat. Debutul acestuia va avea loc în 2027

Mihai Morcovescu

Ce s-a întâmplat cu Sono Sion, MPV-ul electric alimentat cu energie solară care trebuia să debuteze în 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment