4×4
Image default
Crossover Hybrid Stiri SUV

Suzuki prezintă noul Vitara facelift. Debutul este programat în vară

Lansat în urmă cu un deceniu, Suzuki Vitara va fi păstrat pe piață încă vreo 3-4 ani, după ce constructorul japonez a introdus un nou facelift în Europa.

Noul model debutează cu o serie de îmbunătățiri estetice și cu un nou sistem de infotainment cu ecran de 9 inch.

Suzuki Vitara facelift primește aceleași motorizări ca până acum

Aceasta este cea de-a doua operație de restyling al crossover-ului nipon și vine cu un design ușor revizuit. De asemenea, modelul va oferi de-acum mai multe dotări în pachetul standard.

Din punct de vedere vizual, Suzuki Vitara facelift a primit o bară de protecție față reproiectată. Aceasta găzduiește acum o priză de aer redesenată și un element decorativ finisat în negru, care imită un bull-bar. De asemenea, se observă noile lumini secundare de zi, în timp ce luminile de ceață rotunde au fost eliminate.

În același timp, SUV-ul subcompact mai primește noi jante cu design aerodinamic. Paleta de culori a fost îmbogățită cu două nuanțe exterioare, Titan Dark Gray Pearl Metallic și Sphere Blue Pearl. Acestea vor putea fi comandate în combinație cu un plafon contrastant negru.

Suzuki Vitara facelift va ajunge în show-room-uri în vară

Dincolo de aceste modificări, clienții vor regăsi în interiorul noului Suzuki Vitara facelift un nou sistem multimedia cu ecran tactil de 9 inch. Acesta oferă porturi USB și conexiuni Bluetooth și Wi-Fi și este compatibil Apple CarPlay și Android Auto. Unele funcții ale mașinii vor putea fi activate de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile pentru smartphone.

Vitara facelift a mai primit și o serie de sisteme de asistență noi. Lista conține, între altele, Cruise Control adaptiv, un sistem de monitorizare a șoferului, unul de recunoaștere a indicatoarelor de circulație și un asistent pentru păstrarea benzii de rulare.

Gama de motorizări este aceeași ca și până acum. Vor fi oferite o unitate pe benzină de 1,4 litri cu sistem mild-hybrid de 129 CP și una hibridă de 1,5 litri, care dezvoltă 116 CP. Motorizarea mild-hybrid este asociată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, în timp ce versiunea hibrid este echipată cu o transmisie automată tot cu 6 rapoarte. Vitara facelift va fi disponibilă fie cu două roțile motrice, fie cu sistem de tracțiune integrală AllGrip Select 4WD.

Cei de la Suzuki nu au dezvăluit prețurile. Noul Vitara facelift va ajunge în showroom-urile europene în vara acestui an.

Sursa: Suzuki via Carscoops

Related posts

Cele mai căutate mașini de lux, dezvăluite

Florin Amariei

Volkswagen a prezentat noul camper van California: în premieră, motorizare plug-in hybrid (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Audi e-tron 55 primește o autonomie mai mare printr-o actualizare

Florin Amariei

Leave a Comment