4×4
Image default
Green Pick-up Stiri

Tesla Cybertruck, surprins în teste pe o plajă din Texas. Debutul, pe 30 noiembrie (VIDEO)

Producătorul american Tesla va dezvălui pe 30 noiembrie mult așteptata camionetă electrică Cybertruck. Tot atunci vor fi anunțate atât detaliile tehnice, cât și prețurile noului model.

Între timp, au apărut noi imagini cu controversatul pick-up cu emisii zero. De asemenea, pe internet au „transpirat” și câteva specificații.

Tesla Cybertruck va putea remorca până la 5.000 de kilograme

Tesla

Tesla urmează să demareze livrările la noul Cybertruck la sfârșitul acestei luni. Înainte ca primii clienți să primească noul model, un exemplar pre-producție a fost surprins pe o plajă din Port Aransas (Texas).

Filmarea înfățișează camioneta electrică în timp ce parcurge câțiva metri pe plajă și „testează” apele Golfului Mexico. Aceste imagini amintesc de afirmațiile făcute nu demult de Elon Musk.CEO-ul Tesl spunea că „Cybertruck dispune de excelente capabilități în apă”.

Nu se știe de ce angajatul Tesla a ales să testeze camioneta în aceste condiții. Dar, testul poate fi relevant pentru clienți. Asta pentru că ieșirile pe plaje sunt populare în rândul proprietarilor de camioane și de SUV-uri.

Acest videoclip sugerează faptul că pick-up-ul este suficient de ușor și de abil pe astfel de suprafețe. Și asta, în ciuda caroseriei sale din oțel inoxidabil și a bateriilor grele.

Pe internet au „scăpat” și o serie de detalii despre Cybertruck. Între acestea au putut fi observate informații despre capacitatea de remorcare și de transportare. Imaginea postată pe forumul Cybertruck Owners Club a fost surprinsă pe un panou de la un dealer din San Diego (California). Acesta dezvăluie că pick-up-ul poate transporta până la 1.130 de kilograme în benă și poate remorca până la 5.000 de kilograme.

Tesla a anunțat că Cybertruck va avea o capacitate de producție de peste 125.000 de exemplare pe an. Există voci care susțin că ar putea dura până în 2025 până când producția va fi la capacitate maximă. Cu toate acestea, Elon Musk spunea recent că producția va crește treptat în următorii doi ani, până la 250.000 de unități anual.

Sursa: InsideEVsâ

Related posts

Intel Mobileye și Udelv, echipă pentru livrări autonome

Florin Amariei

Ford Puma facelift: interior nou și tehnologii avansate de conducere și asistență

Mihai Morcovescu

Ford Ranger Raptor primește o ediție specială

Florin Amariei

Leave a Comment