4×4
Image default
Green Off-roader SUV

Hummer a renăscut sub forma unui super pickup electric

General Motors a lansat Hummer EV, primul său pickup electric. Vehiculul de inspirație militară este mare, îndrăzneț și futurist, dar include și noi tehnologii și performanțe exotice, care îl transformă în primul supertruck din lume.

Noul Hummer electric de la General Motors se ridică la înălțimea reputației predecesorilor săi. Acesta este mare și îndrăzneț și are toate caracteristicile pe care cineva le-ar putea aștepta de la un vehicul cu puternice rădăcini în tehnica militară. Noul pickup electric include noi tehnologii și performanțe exotice pentru a susține afirmația GM că acesta este „ primul supertruck din lume. ”

Exterior

Hummer EV nu lasă nicio urmă de îndoială cu privire la moștenirea sa, deși stilul pickup-ului este mai elegant și mai modern decât predecesorii săi H1, H2 și H3. Elementele neobișnuite ale farurilor în formă de H înlocuiesc unitățile rotunde găsite pe vechile modele Hummer, cu o bară cu lumină LED, care poartă cu mândrie logo-ul Hummer.

Hummer-ul electric are parbrizul vertical la fel ca la modelele anterioare, venind în același timp cu o aerodinamică eficientă. Evazarea aripilor față – spate asigură suficient spațiu pentru anvelopele standard Goodyear Wrangler Territory de 35 de inch.

Panourile plafonului sunt detașabile – una dintre caracteristicile distincte ale noului Hummer EV. Opțiunea Infinity Roof și panourile Sky modulare creează o experiență captivantă în aer liber. De asemenea, noul pickup electric are la dispoziție 18 camere de luat vederi, care vor ajuta șoferii să evite obstacolele și să plaseze roțile pe și în afara traseului.

Interior

Habitatul aerisit propune un ecran masiv de infotainment de 13,4 inch și un instrumentar de bord digital cu un display de 12,3 inch. Împreună cu informațiile și comenzile obișnuite găsite pe afișaje în mașinile moderne, aceste ecrane vor arăta, de asemenea, o serie de funcții off-road, cum ar fi cuplu-motor, cuplarea diferențialelor autoblocante sau presiunea anvelopelor. Sistemul audio cu 14 difuzoare Bose creează o experiență acustică concepută special pentru interiorul noului Hummer.

Caracteristici

Hummer EV dispune de un sistem de tracțiune integrală e4WD cu trei motoare electrice, care vor oferi o putere maximă totală de 1.000 CP și un cuplu maxim 5.592 Nm. Priza de încărcare este compatibilă cu stațiile de încărcare rapidă de 800 V DC, de până la 350 kW. GM spune că este o tehnologie unică, prima din industrie, care comută mecanic bateriile de la paralel la modul de serie în timpul încărcării. Potrivit constructorului, aceasta va permite o autonomie de aproape 160 de kilometri în 10 minute de încărcare. În ceea ce privește autonomia maximă a lui Hummer Ev Edition 1, GM estimează că aceasta va ajunge până la 560 de kilometri. Un fapt de neimaginat până acum la un Hummer, noul „militar” din curtea GM, are nevoie de doar 3 secunde pentru a ajunge la 100 km / h.

Related posts

Subaru Levorg Layback: imagini-teaser cu noul SUV. Debutul va avea loc pe 7 septembrie

Mihai Morcovescu

Lexus RZ primește în Europa o nouă versiune 300e: autonomie de 480 km și tracțiune față

Mihai Morcovescu

Raport ACEA: Câte dintre țările membre ale UE stimulează cumpărarea de mașini electrice. România este în top

Mihai Morcovescu

Leave a Comment