4×4
Image default
Green Pick-up Stiri

Tesla va interzice revânzarea camionetei electrice Cybertruck în primul an după livrare

Producătorul american de mașini electrice Tesla va dezvălui noul său pick-up electric Cybertruck pe data de 30 noiembrie.

Viitorii clienți au fost anunțați că nu vor putea să vândă automobilul în primul an de la livrare. Ce se va întâmpla în caz contrar?

Tesla va putea cere despăgubiri de 50.000 de dolari

Versiunea de serie a modelului Tesla Cybertruck este foarte aproape să-și facă debutul oficial. Însă, oricine va dori să vândă camioneta cu emisii zero pentru un profit rapid nu va putea face acest lucru.

Potrivit unui document publicat de compania condusă de Elon Musk, clienții vor trebui să fie de acord să nu vândă vehiculul în primul an de la data livrării. Dată fiind cererea imensă, sunt destui cei care se vor gândi să vândă Cybertruck la suprapreț imediat după achiziționare.

În caz contrar, aceștia vor fi obligați să plătească despăgubiri ce pot ajunge și la 50.000 de dolari. În același timp, respectivii clienți ar putea fi incluși pe o lista neagră și nu ar mai putea cumpăra niciodată o mașină nouă Tesla.

De asemenea, în același document se mai precizează un aspect important. Astfel, dacă un client are un motiv întemeiat să vândă mașina, Tesla ar putea fi de acord cu acest motiv. În plus, compania ar putea cumpăra mașina la prețul inițial din care se va scădea deprecierea și eventualele costuri de reparație.

Dacă cei de la Tesla vor refuza să cumpere autovehiculul, de-abia atunci va putea clientul să vândă mașina. Totul se va face doar cu acord scris din partea producătorului.

După cum spuneam, noul Cybertruck va fi dezvăluit în ziua de 30 noiembrie.

Sursa: InsideEVs

Related posts

Audi prezintă noul Q7 facelift: faruri LED laser personalizabile și până la 507 CP

Mihai Morcovescu

Jidu va face masini autonome inteligente

Filip Sîrbu

Noul Fisker Ocean va fi oferit începând din 2024 într-o versiune cu baterie interschimbabilă (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment