4×4
Image default
Green Stiri SUV

Rivian a publicat un teaser cu viitorul SUV electric R2. Debutul oficial, pe 7 martie (VIDEO)

Producătorul american de automobile electrice Rivian a dat publicității un teaser video cu viitorul său model accesibil denumit R2.

Noul SUV cu emisii zero va fi dezvăluit la începutul lunii martie.

Rivian va costa între 45.000 și 50.000 de dolari

Rivian

Compania americană se pregătește să lanseze cel de-al treilea model din portofoliu, după R1T și R1S. Viitorul model se va numi R2 și va fi un SUV electric accesibil, așa cum îl descriu reprezentanții mărcii.

Cei de la Rivian au publicat un prim teaser video cu viitorul lor model cu emisii zero. Cu acest prilej au oferit și primele detalii despre acesta. Astfel, am aflat că va fi de dimensiuni mai mici, dar și mai accesibil comparativ cu R1S.

CEO-ul Rivian, R.J. Scaringe, a declarat că SUV-ul electric ar urma să coste între 45.000 și 50.000 de dolari. Asta înseamnă că îl va plasa deasupra rivalilor direcți precum Tesla Model Y, Ford Mustang Mach-E , KIA EV6 și Hyundai Ioniq 5.

În videoclipul publicat pe site-ul oficial al constructorului se poate observa doar puțin din partea frontală. Mai exact, farurile LED, care sunt sub forma unei benzi groase, care se întinde pe toată lățimea mașinii. De asemenea, se observă încă două faruri verticale ovaloide. Din punct de vedere estetic, noul R2 va fi asemănător cu R1T și R1S.

Deocamdată, oficialii companiei nu au oferit mai multe detalii despre grupul motopropulsor, puterea acestuia și autonomia mașinii. Lansarea oficială a lui Rivian R2 va avea loc în ziua de 7 martie.

Sursa: Rivian

Related posts

Dacia iese la „Manifestație”

Dan Vardie

Noua Mazda CX-80 va fi lansată în Europa la sfârșitul anului 2023

Mihai Morcovescu

Inside story Noile Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan

Cătălina Cozma

Leave a Comment