4×4
Image default
Crossover Stiri SUV

Renault a publicat prima imagine cu interiorul crossoverului Kardian

Francezii de la Renault au dat publicității prima imagine oficială cu interiorul viitorului crossover de clasă compactă Kardian, care va fi destinat piețelor internaționale.

Habitaclul modelului de segment B va fi similar cu cel al Daciei Sandero Stepway. Noul Renault Kardian urmează să-și facă debutul pe 25 octombrie, la Rio de Janeiro.

Renault Kardian va avea un habitaclu similar cu cel al Daciei Sandero Stepway

Renault

Ne despart mai puțin de două săptămâni de debutul modelului Renault Kardian. Oficialii francezi continuă campania de promovare cu viitorul crossover compact dedicat piețelor internaționale.

În cel mai recent teaser, francezii ne dezvăluie interiorul noului automobil. Se poate observa că habitaclul va fi foarte asemănător cu cel de pe Dacia Sandero Stepway.

Bineînțeles, există o serie de diferențe aici, iar prima pe care am sesizat-o este logo-ul Renault actualizat de pe volan. De asemenea, noul model de segment B va primi un instrumentar de bord complet digital, dar și iluminare ambientală în partea superioară a fețelor ușilor.

În același timp, pe consola centrală se observă un selector de mici dimensiuni pentru treptele de viteză. Acest detaliu indică faptul că, în mod evident, noul Kardian va avea cutie de viteze automată. În plus, compania din Hexagon precizează că viitorul crossover de segment B va dispune de un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch.

Din punct de vedere estetic, Kardian va fi ușor diferit față de Sandero Stepway pentru a se potrivi mai bine cu limbajul de design al mărcii. Ca dimensiuni, acesta va avea mai puțin de 4,15 metri în lungime. Cu toate acestea, sunt șanse ca noul model al francezilor să fie, în esență, aceeași mașină ca automobilul românesc vândut în Europa.

Premiera mondială a noului Renault Kardian va avea loc pe 25 octombrie, la Rio de Janeiro. Acolo, francezii își vor prezenta noua strategie internațională și vor dezvălui și un nou concept-car. Kardian va fi disponibil pentru început în America Latină, urmând ca mai târziu să ajungă și pe alte piețe.

Sursa: Renault

Related posts

MINI a prezentat noi fotografii cu viitoarea generație Countryman

Mihai Morcovescu

Alfa Romeo prezintă noul crossover Milano, primul model electric din istoria mărcii

Mihai Morcovescu

Ford a amânat debutul SUV-ului electric Explorer pentru 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment