4×4
Image default
Crossover Stiri SUV

Renault a publicat noi fotografii cu viitorul crossover Kardian. Premiera va avea loc pe 25 octombrie

Producătorul francez de automobile Renault a publicat noi imagini cu viitorul Kardian, un SUV de clasă compactă creat special pentru piețele sud-americane.

Fotografiile ne dezvăluie câteva detalii estetice ale noului crossover. Renault Kardian va fi prezentat la sfârșitul lunii octombrie.

Renault Kardian va fi lansat la Rio de Janeiro pe 25 octombrie

Renault

La sfârșitul lunii august Renault a publicat o primă imagine cu noul Kardian. Acum, francezii vin cu un nou set de imagini-teaser cu viitorul crossover.

Acesta va fi destinat exclusiv piețelor din America de Sud. Kardian va fi primul model comercializat de constructorul din Hexagon în afara Europei care va primi faruri LED cu noua semnătură luminoasă. De asemenea, acesta va primi și noua siglă a mărcii.

Deși fotografiile de față sunt întunecate, putem observa blocurile optice LED subțiri, care se extind pe aripile laterale. Grila frontală pare că este parțial acoperită și găzduiește logo-ul mărcii. În partea inferioară a barei de protecție se disting două prize de aer generoase și un element estetic finisat în gri mat.

Privit din lateral, Kardian are o linie a plafonului ușor plonjată către spate, pe care sunt montat două bare longitudinale. De asemenea, se mai observă un eleron deasupra lunetei și o parte din stopurile care, probabil, integrează tehnologie LED.

Nu în ultimul rând, marca franceză spun că noul lor SUV va avea o lungime de 4,15 metri, dimensiune care îl va integra perfect în segmentul compact. Renault Kardian va fi lansat pe 25 octombrie, în cadrul unui eveniment care va fi organizat la Rio de Janeiro.

Sursa: Renault

Related posts

Peugeot va lansa în toamnă noul e-3008. SUV-ul promite o autonomie de 700 km

Mihai Morcovescu

Rabla Clasic și Rabla Plus, modificate. Majorări pentru toate voucherele

Florin Amariei

Lincoln dezvăluie Navigator 2022

Ana Militaru

Leave a Comment