4×4
Image default
Stiri

Dakar 2021: Rebellion Racing înapoi pe piste

Mai mult decât un raliu, Dakar este o aventură unică în lume! Pentru al doilea an consecutiv, Rebellion Timepieces își împărtășește pasiunea pentru cursele cu motor și însoțește șoferii Dakar în calitate de cronometru oficial.

În perioada 3 – 15 ianuarie 2021, Rebellion Timepieces revine pentru a doua oară pe pistele Dakar în calitate de cronometru oficial al competiției. Mai mult decât un partener, marca va fi participa în calitate de concurent, fiind reprezentată de președintele, Alexandre Pesci și de pilotul Romain Dumas.

Cea de-a 43-a ediție a cursei își duce concurenții în căutare de performanță în Arabia Saudită. Startul va fi dat în Jeddah. Adoptând un ritm de croazieră îndrăzneț, echipajele vor avea privilegiul de a descoperi un nou traseu compus din 12 etape. Punctul culminant va fi o etapă de maraton între dune și întinderi de deșert, care va pune la încercare mecanica și abilitățile de conducere ale piloților.

Legenda raliului Dakar se perpetuează la fiecare ediție cu prezența elitei internaționale de raiduri raliere. În ianuarie 2021, peste 500 de șoferi experimentați și amatori vor concura la volanul mașinilor, camioanelor, motocicletelor, SSV-urilor și quad-urilor, combinând puterea și rezistența. De asemenea, un nou eveniment își va face apariția: Dakar Classic.

Gloriile de altădată vor avea plăcerea de a concura într-un eveniment organizat în paralel cu Dakar, cu locații de start și de sosire identice. Replicile vehiculelor proiectate înainte de 2000 și care au luat parte la Dakar vor fi admise ca mașini și camioane de epocă.

Printre participanții invitați  se numără Nasser Al-Attiyah (câștigătorul Dakar 2019), Stéphane Peterhansel (13 victorii Dakar: 6 motociclete și 7 mașini), Carlos Sainz (dublu campion mondial și dublu câștigător al Raliului Dakar). Rebellion participă în cadrul raliului Dakar cu două mașini care poartă culorile Rebellion Racing. Una este condusă de Alexandre Pesci, președintele Rebellion Timepieces, cealaltă de Romain Dumas, câștigător, printre altele, al celor 24 de ore de la Le Mans și deținător al recordului în cursa de urcare pe dealul Pikes Peak.


DOUĂ CEASURI ÎN CULORILE DAKAR


Pentru a sărbători participarea la Dakar 2021, Rebellion Timepieces lansează două ceasuri în serii limitate: un Twenty One Three Hands și un Predator Chronograph într-o ediție limitată de 20 de piese. Acestea au un design inspirat din lumea curselor cu motor și sunt alimentate de un mecanism elvețian de ultimă generație, robust și durabil.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/dakar-2021-rebellion-racing-inapoi-pe-piste/

Related posts

WRC. Toyota câștigă Raliul Portugaliei

Florin Amariei

Acesta este noul Mercedes-Benz EQT. Versiunea electrică a lui T-Class costă 49.000 de euro

Mihai Morcovescu

Opel va lansa în 2024 versiuni electrice pentru modelele Crossland și Grandland

Mihai Morcovescu

Leave a Comment