4×4
Image default
Stiri SUV

Mitsubishi a prezentat un nou SUV compact. Debutul oficial a fost fixat pentru 10 august

Producătorul japonez de automobile Mitsubishi a publicat primele fotografii oficiale cu un nou SUV compact.

Deocamdată, reprezentanții mărcii nu au dezvăluit numele noului model, însă au anunțat că acesta va fi prezentat în data de 10 august în cadrul „Indonesia International Auto Show”.

Mitsubishi va comercializa noul SUV pe piețele din Asia

Mitsubishi

Imaginile publicate de Mitsubishi ne arată doar designul exterior al noului SUV de clasă compactă. Deși nu există deocamdată imagini cu interiorul, japonezii spun că noul SUV va fi echipat cu un sistem audio furnizat de specialiștii de la Yamaha.

Cu această ocazie, am aflat și primele informații tehnice. Astfel, noul model va primi un motor de 1,5 litri, care va fi cuplat la o transmisie CVT. Puterea va fi transmisă către roțile din față.

Din punct de vedere estetic, viitorul SUV compact prezintă un design cu muchii ascuțite, specific limbajului de design actual al mărcii japoneze. În față regăsim o grilă trapezoidală de mari dimensiuni și faruri LED în forma literei Y, care au o semnătură luminoasă separată pe două niveluri. De asemenea, se remarcă o serie de elemente de protecție integrate în bara de protecție și în pragurile laterale.

La partea din spate avem stopuri LED desenate tot în forma literei Y. Tot aici, deasupra hayon-ului, este montat un eleron. Aspectul exterior este completat de jante de 18 inch.

Ca dimensiuni, noul model are o lungime de 4.390 mm, o lățime de 1.810 mm și o înălțime de 1.660 mm. Noul SUV nipon dispune de o gardă la sol de 222 mm.

Noul model urmează să fie prezentat oficial în 10 august și va fi comercializat pe piețele din Asia de sud-est. El va fi construit la uzina Mitsubishi din Indonesia, iar primele modele vor fi livrate în noiembrie. Deocamdată, nu se știe dacă va ajunge și în Europa.

Sursa: Mitsubishi

Related posts

Competiţia „Cel mai 4×4” din România și-a desemnat câștigătorii ediției cu numărul 23

Primul SUV electric al Subaru va fi denumit Solterra

Florin Amariei

Noul Hummer electric, dezvăluit înainte de lansarea din 2024

Florin Amariei

Leave a Comment