4×4
Image default
Stiri

Mini-camper-ul Toyota Crosscamp este pregătit pentru o aventură urbană

Erwin Hymer Group lansează noul Crosscamp Lite, care prezintă un plan de etaj optimizat atât pentru sarcinile zilnice, cât și pentru aventuri de weekend.

Pentru noul model, producătorul a eliminat blocul de bucătărie din partea șoferului și a consolei spate, oferind posibiltatea de a transforma bancheta din spate într-un pat dublu, care măsoară 140 x 199 cm, cu 26 cm (10 in) mai lat decât patul din duba Crosscamp originală. La etaj, pe acoperișul pop-up, este disponibil un al doilea pat de două persoane cu dimensiunea de 120 x 200 cm.

Bucătăria a fost mutată în zona hayonului și cuprinde doar o plită electrică glisantă. Deși nu este echipată cu frigider, cumpărătorii pot opta pentru o ladă frigorifică de 13 L disponibilă între scaunele din față.

La fel ca și Crosscamp Flex, Lite poate fi construit fie pe platforma Toyota Proace Verso, fie pe platforma Opel Zafira Life, având un propulsor disel de 1,5 litri, cu patru cilindri ce dezvoltă 118 CP.

Crosscamp a anunțat că va lansa noua autoutilitară în rețeaua sa de aproximativ 160 de reprezentanțe Toyota, Opel și RV din Germania, Austria și Elveția. Varianta Toyota începe de la 42.999 euro, iar varianta Opel începe de la 44.499 euro.

Related posts

Producția viitorului BMW iX2 va demara spre sfârșitul anului 2023

Mihai Morcovescu

Lexus va lansa un PHEV în 2021 și un BEV în 2022

Florin Amariei

Rivian a publicat un teaser cu viitorul SUV electric R2. Debutul oficial, pe 7 martie (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment