4×4
Image default
Crossover Stiri SUV

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat noul SUV compact Xforce (cu video)

Constructorul japonez de automobile Mitsubishi a dezvăluit noul Xforce, un SUV de clasă compactă, care va fi produs la uzina Motors Krama Yudha pe care niponii o dețin în Indonezia.

Noul model este dedicat piețelor din Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa.

Mitsubishi Xforce oferă 105 CP și 141 Nm de cuplu

Mitsubishi

La finalul lunii iulie, constructorul asiatic a publicat un set de fotografii cu un nou SUV compact. La acel moment, nu se știau detaliile tehnice și nici numele acestuia.

Acum a venit momentul ca modelul să fie dezvăluit. Botezat Xforce, acesta este disponibil doar în versiuni cu roți motrice față.

Noul Mitsubishi Xforce are dimensiuni care îl încadrează perfect în segmentul C. Acesta măsoară 4.390 mm în lungime, 1.810 mm în lățime și 1.660 mm în înălțime. În dreptul ampatamentului sunt trecuți 2.650 mm. Masa SUV-ului este de 1.245 kg, iar garda la sol are 222 mm.

Din punct de vedere estetic, Xforce a primit un design exterior inspirat din conceptul Mitsubishi XFC. La interior, crossover-ul nipon vine cu un instrumentar de bord digital de 8 inch și cu un sistem multimedia cu display de 12,3 inch. De asemenea, modelul a primit tapițerie rezistentă la pete și un sistem audio Yamaha cu 8 boxe.

SUV-ul compact este pus în mișcare de un motor pe benzină de 1,5 litri, aspirat natural. Acesta dezvoltă o putere maximă de 105 CP și 141 Nm de cuplu. Unitatea este cuplată la o transmisie CVT. Sunt disponibile trei moduri de rulare: Wet, Gravel și Mud.

Noul Xforce va fi disponibil în Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. Așadar, nu va ajunge și în Europa.

Sursa: Mitsubishi

Related posts

BYD Shark este primul pick-up electrificat din istoria mărcii chineze (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Alfa Romeo pregătește un nou SUV electric, care va rivaliza cu BMW iX

Mihai Morcovescu

Șoferii care folosesc aplicația Maps a Google, direcționați pe rute mai eficiente

Florin Amariei

Leave a Comment