4×4
Image default
Off-roader Stiri SUV

Ineos lansează o ediție specială Grenadier 1.924

Constructorul britanic de modele de teren Ineos Automotive a lansat o ediție limitată pentru cunoscutul său off-roader Grenadier.

Aceasta poartă denumirea de Grenadier 1924 și a fost realizată pentru a marca împlinirea unui secol de existență a brandului de produse vestimentare Belstaff.

Ediția limitată Ineos Grenadier 1924 va fi disponibilă din 26 iunie 2024

Ineos

Compania Belstaff este deținută de Ineos și a fost înființată în anul 1924. De aici provine și denumirea ediției speciale lansată de britanici. Numele sugerează numărul de exemplare în care va fi produsă.

Noul Ineos Grenadier 1924 vine cu o serie de modificări estetice față de versiunea obișnuită. Caroseria este vopsită într-o combinație de două nuanțe: Magic Mushroom și Inky Black. În plus, modelul primește o grilă frontală neagră, jante de 17 inch finisate în argintiu și negru lucios. Sub spoilere există scuturi de protecție vopsite în gri închis.

La interior regăsim un finisaj verde închis pe planșa de bord, consola centrală și panoul de comenzi din plafon. Același finisaj există și la nivelul fețelor ușilor. De asemenea, volanul, mânerul frânei de mână și cel de susținere pentru pasager sunt îmbrăcate în piele neagră și gri închis.

Noua ediție limitată Grenadier va fi produsă în doar 1.924 de exemplare. Fiecare dintre acestea vor purta câte o tăbliță distinctivă pe care sunt inscripționate numele și numărul modelului din această ediție limitată și numele companiei Belstaff.

Din punct de vedere tehnic nu există nici o modificare comparativ cu versiunea standard Ineos Grenadier. Astfel, sub capotă se regăsesc fie un motor diesel de 249 CP, fie un benzinar de 286 CP, ambele de proveniență BMW.

Ediția specială Ineos Grenadier 1924 va fi disponibilă la nivel global începând cu data de 26 iunie 2024.

Sursa: Ineos

Related posts

Lexus va lansa un PHEV în 2021 și un BEV în 2022

Florin Amariei

Elon Musk a dezvăluit că Tesla Cybertruck va avea și o versiune de performanță

Mihai Morcovescu

Mazda va lansa 10 mașini hibride și 3 electrice până în 2025

Florin Amariei

Leave a Comment