4×4
Image default
Pick-up Stiri SUV

Ineos Grenadier Quartermaster alimentat cu hidrogen: prima fotografie. Debutul, pe 13 iulie

Britanicii de la Ineos va dezvălui oficial pe 13 iulie noul model Grenadier Quartermaster, care va avea și o versiune alimentată cu hidrogen. Până atunci, compania a publicat prima imagine-teaser cu viitorul pick-up.

Debutul oficial al camionetei va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood, în data de 13 iulie.

Ineos Grenadier Quartermaster va primi și motorizări termice

Ineos

Compania Ineos a plănuit dintotdeauna să ofere mai multe modele decât SUV-ul existent. Astfel, după o perioadă destul de îndelungată de zvonuri și speculații, britanicii au publicat prima imagine-teaser cu noua versiune a actualului Grenadier.

Aceasta se numește Grenadier Quartermaster și este un pick-up cu cabină dublă. Fotografia de față ne arată partea din spate a camionetei, unde se observă stopurile LED rotunde și hayon-ul benei pe care este inscripționat numele modelului.

Cei de la Ineos nu au dezvăluit nici un detaliu tehnic referitor la noul model. Știm doar faptul că acesta va fi alimentat cu hidrogen. De asemenea, fiind bazat pe SUV-ul existent, ne așteptăm ca pick-up-ul să primească aceleași motorizări.

Acesta este oferit în Europa cu două propulsoare cu 6 cilindri în linie furnizate de BMW. Este vorba despre un benzinar 286 CP și 450 Nm și un turbodiesel de 249 CP și 550 Nm.

Toate informațiile oficiale le vom afla în data de 13 iulie, atunci când a fost fixat debutul oficial al noului pick-up. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie. Cu același prilej, Ineos va mai prezenta încă o versiune nouă pentru Grenadier.

Sursa: Motor1

Related posts

Lynk & Co a început livrarea mașinilor luate prin abonament

Florin Amariei

Ford a dezvăluit noul model electric E-Tourneo Courier, care va fi produs la Craiova începând cu 2024

Mihai Morcovescu

VIDEO: Nissan a prezentat noul concept Arizon, care prefigurează un SUV electric

Mihai Morcovescu

Leave a Comment