4×4
Image default
Off-roader Stiri

Prințul William a testat un automobil din Extreme E

Extreme E a ajuns în Scoția pentru o întâlnire specială cu prințul William, membru al Casei Regale Britanice aflat în linie directă pentru a deveni următorul monarh al Regatului Unit.

Prințul William a efectuat un test drive înainte de COP 26, unde Ducele de Cambridge se afla în vizita pentru a afla noutățile cu privire la noile proiecte dedicate salvării climei. Mai mult, prințul a putut să vadă și tehnologia FCV pe care Extreme E o pregătește pentru introducerea în cursele de anduranță. Momentan, tehnologia pe pile de hidrogen este folosită doar pentru a încărca mașinile participate în ceea ce se poate numi „Formula Off Road”.

Ducele de Cambridge s-a alăturat echipei conduse de Lewis Hamilton și a putut vedea exact ce presupune o cursă la bordul unui autovehicul electric folosit pentru Extreme E.

Fondatorul Extreme E care îndeplinește și funcția de CEO s-a arătat încântat de prezența nobilității și a spus că „este o onoare pentru organizația noastră ca prințul William să fie astăzi aici”.

„A fost o oportunitate fantastică pentru a arăta tuturor lucrurile la care lucrăm. Avem un singur motiv comun: reducerea amprentei comune de carbon asupra planetei”, a mai spus Alejandro Agag.

Related posts

Vânzările Ford în continuă scădere

Andrada Arsenie

Legatura nestiuta dintre Baja 1000 si Honda

Florin Amariei

Rivian va construi a doua uzină în SUA

Florin Amariei

Leave a Comment