4×4
Image default
Off-roader Stiri

Prințul William a testat un automobil din Extreme E

Extreme E a ajuns în Scoția pentru o întâlnire specială cu prințul William, membru al Casei Regale Britanice aflat în linie directă pentru a deveni următorul monarh al Regatului Unit.

Prințul William a efectuat un test drive înainte de COP 26, unde Ducele de Cambridge se afla în vizita pentru a afla noutățile cu privire la noile proiecte dedicate salvării climei. Mai mult, prințul a putut să vadă și tehnologia FCV pe care Extreme E o pregătește pentru introducerea în cursele de anduranță. Momentan, tehnologia pe pile de hidrogen este folosită doar pentru a încărca mașinile participate în ceea ce se poate numi „Formula Off Road”.

Ducele de Cambridge s-a alăturat echipei conduse de Lewis Hamilton și a putut vedea exact ce presupune o cursă la bordul unui autovehicul electric folosit pentru Extreme E.

Fondatorul Extreme E care îndeplinește și funcția de CEO s-a arătat încântat de prezența nobilității și a spus că „este o onoare pentru organizația noastră ca prințul William să fie astăzi aici”.

„A fost o oportunitate fantastică pentru a arăta tuturor lucrurile la care lucrăm. Avem un singur motiv comun: reducerea amprentei comune de carbon asupra planetei”, a mai spus Alejandro Agag.

Related posts

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Mihai Morcovescu

Volkswagen apasă accelerația în cursa electrificării

Filip Sîrbu

Mazda va lansa 10 mașini hibride și 3 electrice până în 2025

Florin Amariei

Leave a Comment