4×4
Image default
Green Stiri SUV

Genesis a prezentat noul GV70 facelift. SUV-ul vine cu un ecran de 27 de inch

Genesis, divizia de lux a Grupului Hyundai Motor, a dezvăluit noul GV70 facelift, care va fi disponibil pe piața din Coreea de Sud.

Actualizările de la mijlocul ciclului de viață al SUV-ului se vor regăsi și pe versiunea ce va fi comercializată pe celelalte piețe internaționale.

Genesis GV70 facelift vine cu un ecran de 27 de inch

Genesis

Designul exterior al modelului asiatic rămâne în mare neschimbat comparativ cu actualul GV70. Totuși, SUV-ul a primit o grilă frontală restilizată, iar farurile „Two-Line” integrează cea mai nouă tehnologie MLA a mărcii. De asemenea, tot la partea din față, regăsim și un design schimbat pentru elementul de protecție din spoiler.

La spate se remarcă stopurile redesenate, care acum integrează luminile de semnalizare. În plus, bara de protecție a fost și terminațiile pentru sistemului de evacuare au fost și ele revizuite. Aspectul exterior al modelului Genesis este completat de un set de jante de 19 inch.

Cele mai importante noutăți le regăsim în habitaclu. Instrumentarul de bord complet digital și ecranul multimedia nu mai sunt separate ca pe actualul model. Acum, acestea sunt integrate într-un singur ansamblu, care are o diagonală de 27 de inch. În același timp, ecranul de unde controlezi funcțiile sistemului de climatizare este nou.

Trei versiuni de motorizare termice plus una pur electrică

Volanul a fost reproiectat, fiind similar cu cel de pe noul GV80, iar sistemul de iluminat ambiental a fost și el modificat. Și versiunea GV70 Sport a primit câteva actualizări. Aceasta vine standard cu o grilă G-Matrix Crest personalizată, prize de aer mai mari, jante din aliaj de 21 de inch și un difuzor de aer cromat. La interior, aceasta oferă un volan exclusiv și cusături contrastante portocalii.

Din punct de vedere tehnic, noul Genesis GV70 facelift va primi aceleași motorizări. Vor fi disponibile trei variante termice: un benzinar de 2,5 litri, un turbodiesel de 2,2 litri și un propulsor V6 twin-turbo de 3,5 litri. În plus, clienții vor putea comanda și o versiune electrică.

Actualizările se vor regăsi pentru început pe Genesis GV70 destinat pieței din Coreea de Sud. Modelul își va face debutul comercial în luna mai.

Sursa: Genesis

Related posts

Audi a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului SUV electric Q6 e-tron

Mihai Morcovescu

Aeroport pentru mașini zburătoare, în Anglia

Florin Amariei

Peugeot e-Expert Hydrogen – noua autoutilitară FCV de serie

Florin Amariei

Leave a Comment