4×4
Image default
Cult 4x4 SUV

Dacia, pe o nouă cale! Bigster, noul SUV

Dacia este reinventată prin filosofia Renaulution, adică planul care insuflă mărcii românești o nouă viziune și un nou plan pe termen lung. Va avea loc chiar și o colaborare mult mai strânsă cu Lada!

În prezentarea susținută astăzi, Renault a arătat că își dorește ca brandurile companiei să se diferențieze mai clar, astfel încât fiecare să se adreseze segmentului de piață pe care îl țintește de la bun început. Astfel, Dacia va rămâne marca de buget care este pentru toată lumea, Renault va deveni un mainstream modern cu prețuri variate și Alpine va primi statutul de marcă „avant-garde” care să rămână pe placul celor care se mândresc că adoptă cel mai repede noutățile și nu se feresc să plătească mai mult pentru a primi tot ce e nou.

În susținerea noii filosofii, Renault a arătat ca se va axa pe 4 branduri: Renault, Dacia, Alpine si noul Mobilize (servicii complete de mobilitate, energie, software și date).

Viitorul, însă, sună bine pentru marca românească. Dacia primește un logo complet nou, unul care s-a lăsat așteptat de multă vreme.

Conform informațiilor furnizate de constructorul auto francez, Dacia primește trei modele noi în 2022, 2024 și 2025. Dacă în 2022 știm că va urma Duster, atunci în 2024 și 2025 e clar că urmează surprize pentru clienții mărcii.

Bigster a fost introdus joi sub forma de concept și arată că în cadrul Dacia va exista un frate mai mare pentru Duster. Conform informațiilor furnizate de constructor, Bigster va avea 4,6 metri și va rămâne complet fidel filosofiei Dacia. „Va avea fix cât este esențial”, explică firma constructoare. Ar urma să apară în versiunea de serie în 2023.

În tot acest timp, Dacia și Lada vor deveni mai apropiate sub umbrela Renault. Anunțul a fost făcut de…

Vezi stirea completa pe AutoPro!

Related posts

Noul Jaguar E-Pace: dinamic, electrificat, conectat

Andrada Arsenie

KG Mobility este noua denumire a constructorului sud-coreean SsangYong

Mihai Morcovescu

Ford a început livrarea noului Bronco

Florin Amariei

3 comments

Drive test Ford Puma ST: Puma în sos Jalapeno - 4x4 February 25, 2021 at 8:47 am

[…] Dacia, pe o nouă cale! Bigster, noul SUV […]

Reply
Drive test Renault Arkana AUTOpro June 2, 2021 at 8:25 am

[…] că lansarea actualului model Arkana evoluează modelul la platforma CMF-B, o platformă modernă, comună în alianța francezilor cu Nissan și Mitsubishi. Modelul este […]

Reply
Exclusivitate mondială. Duster rămâne un 4x4 veritabil! Bigster nu-l înlocuiește AUTOpro July 1, 2021 at 5:07 am

[…] care a renunțat la Range Rover pentru acest automobil. Acum că vine un nou model al mărcii – Bigster – am studiat valoarea de revânzare a Duster și am constatat că deprecierea nu reprezintă o […]

Reply

Leave a Comment