4×4
Image default
Crossover

Hyundai N primește un nou membru în familie: Kona N

Hyundai a dezvăluit primele detalii despre viitorul membru al gamei N – KONA N.

KONA N este primul model de clasă SUV din cadrul diviziei de performanță a producătorului.

„Suntem încântați să utilizăm rețeta de succes a modelelor i30 N si i20 N, pentru unul dintre cele mai populare SUV-uri de pe piata in acest moment: KONA”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product – Hyundai Motor Europe.

KONA N va fi echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed in 8 trepte (N DCT), pentru o experienta dinamica de condus. La fel ca toate celelalte modele ale gamei N, KONA N va dispune de functii dedicate pentru ajustarea performantei, precum sistemul „Launch Control”.

„Este primul model de clasa SUV al brandului N”, a mentionat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management and Motorsport Sub-division – Hyundai Motor Company. „Autovehiculul va oferi o experiență placută de condus atat pe drumurile publice, cat si pe circuit.”, a mai adăugat reprezentantul mărcii auto.

Obiectivul Hyundai pentru anul 2021 este de a extinde portofoliul diviziei N, cu scopul de a oferi pasionaților o gamă cât mai variată de autovehicule sportive.

Detaliile complete despre Kona N încă n-au fost dezvăluite, însă vi levom ofer de îndată ce acestea vor fi disponibile.

Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Related posts

Skoda Enyaq iV, mai atrăgător în echiparea Sportline

Florin Amariei

Ford amână producția Escape

Gabi Gogiu

Noul Porsche Macan EV, în teste pe drumurile publice

Florin Amariei

Leave a Comment