4×4
Image default
Crossover

Hyundai N primește un nou membru în familie: Kona N

Hyundai a dezvăluit primele detalii despre viitorul membru al gamei N – KONA N.

KONA N este primul model de clasă SUV din cadrul diviziei de performanță a producătorului.

„Suntem încântați să utilizăm rețeta de succes a modelelor i30 N si i20 N, pentru unul dintre cele mai populare SUV-uri de pe piata in acest moment: KONA”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product – Hyundai Motor Europe.

KONA N va fi echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed in 8 trepte (N DCT), pentru o experienta dinamica de condus. La fel ca toate celelalte modele ale gamei N, KONA N va dispune de functii dedicate pentru ajustarea performantei, precum sistemul „Launch Control”.

„Este primul model de clasa SUV al brandului N”, a mentionat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management and Motorsport Sub-division – Hyundai Motor Company. „Autovehiculul va oferi o experiență placută de condus atat pe drumurile publice, cat si pe circuit.”, a mai adăugat reprezentantul mărcii auto.

Obiectivul Hyundai pentru anul 2021 este de a extinde portofoliul diviziei N, cu scopul de a oferi pasionaților o gamă cât mai variată de autovehicule sportive.

Detaliile complete despre Kona N încă n-au fost dezvăluite, însă vi levom ofer de îndată ce acestea vor fi disponibile.

Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Related posts

Volvo C40 Recharge – manifest EV

Florin Amariei

Noul Jeep Avenger a ajuns în România. Cât costă SUV-ul electric pe piața locală?

Mihai Morcovescu

Renault introduce o versiune Rafale plug-in hybrid de 300 CP (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment