4×4
Image default
Crossover Stiri

Alfa Romeo Tonale, surprins în teste înainte de lansarea oficială

Constructorul auto italian a început testele rutiere cu Alfa Romeo Tonale, un SUV compact menit să popularizeze brandul de care a fost atașată eticheta „emoției automotive”.

Alfa Romeo Tonale a fost prezentat pentru prima dată sub formă de concept la Salonul Auto de la Geneva. Acum, însă, avem o idee cu privire la forma finală pe care o avea acest automobil. Deși este îmbrăcat în camuflaj, putem distinge câteva aspecte de design interesante.

Fiind programat pentru lansare în 2022, Alfa Romeo Tonale va concura cu Audi Q3, Mercedes-Benz GLA și BMW X1.

Modelul spionat în timpul testelor păstrează proporțiile pe care le-am putut vedea în 2019 la conceptul care prefigura această mașină. În esență, vorbim despre un frate mai mic pentru Stelvio – un SUV deja consacrat.

Semnătura luminoasă orizontală a rămas, dar, așa cum anticipam, fără acea formă ondulată. S-a trecut la un design mai convențional.

Jantele păstrează o formă actualizată a clasicei și arhicunoscute imagini furnizate deja pe alte modele ale mărcii prin cele 5 cercuri alăturate în jurul unei înfloritoare miniaturi care conține cele 5 prezoane.

În spate, Alfa Romeo Tonale va avea o bară care unește stopurile și un aspect care pare să favorizeze practicalitatea.

Alfa Romeo Tonale ar urma să aibă motorizare PHEV, având în vedere că CEO-ul Roberta Zerbi a promis acest lucru în 2019.

Dacă Tonale nu va prelua elemente importante din cadrul Stellantin la capitolul platformă, atunci acest model va folosi ceea ce Jeep Renegade deja a demonstrat că funcționează.

Related posts

Noul Hyundai Bayon – un crossover SUV modernizat

Florin Amariei

Noua generație Volkswagen Tayron va înlocui Tiguan Allspace în Europa. Producția va demara în 2024

Mihai Morcovescu

Red Bull, probleme în Ucraina. A organizat drifturi într-un sit UNESCO

Florin Amariei

Leave a Comment