4×4
Image default
Crossover Stiri

Honda a lansat noul HR-V. Are trei motoare și este hibrid

Noul Honda HR-V a primit o restilizare binemeritată și acum vine cu trei motoare în varianta standard, fiind un beneficiar al tehnologiei e:HEV.

SUV-ul sub-compact se alătură gamei de modele Honda e:HEV (vehicul electric hybrid) pentru prima dată și reprezintă una dintre etapele finale ale angajamentului brandului de a-și electrifica toate modelele principale europene, până în anul 2022.

De altfel, 4×4.ro v-a anunțat de apariția acestui model încă din martie!

Prin liniile orientate spre înainte și suprafețele sale netede, noua generatie HR-V e:HEV reflectă filosofia de design a brandului – simplă, curată, modernă – deja observată la celelalte modele recente Honda.

În interiorul noului HR-V, fiecare element de design este dedicat obținerii senzației de spațiu generos și aerisit, care conectează pasagerii cu lumea exterioară, cu un nivel de confort și utilitate de neegalat în segmentul SUV sub-compact. Textilele contemporane și texturate contribuie la crearea sentimentului premium, prin calitatea materialelor moi la atingere. Interiorul a fost proiectat punându-se accent pe spațiu și lumină, cu scopul de a accentua senzația de aerisire din cabină.

Deși dimensiunile generale ale mașinii sunt similare cu cele ale modelului anterior, noul HR-V oferă spațiu mai mare pentru picioare și umeri. În plus față de creșterea de 35 mm a spațiului pentru picioare, în spate, spătarul banchetei are o înclinare cu două grade mai mare în comparație cu generația anterioară HR-V, permisă de dispunerea centrală a rezervorului și de ambalarea inteligentă a componentelor hibride.

Vestea bună e că scaunele Magic Seats rămân!

Noul Honda HR-V – trei motoare!

Tehnologia hybridă e:HEV Honda oferă o experiență de condus lină și plăcută, cu performanță receptivă și un consum de combustibil impresionant de eficient. Sistemul propulsor este format din două motoare electrice compacte și puternice conectate la un motor pe benzină i-VTEC de 1,5 litri , cu o putere maximă a motorului propulsor de 96 kW (131 CP) și cuplu maxim de 253 Nm la 4.500 rpm. 

Sistemul e:HEV include trei moduri de condus interschimbabile, selectate automat în funcție de cerințele de drum. 

Noul HR-V e:HEV va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului 2021 și în România de la începutul anului 2022. Prețurile nu au fost confirmate la lansare.

Related posts

Lexus va lansa un PHEV în 2021 și un BEV în 2022

Florin Amariei

Lexus va dezvălui pe 5 iunie noul SUV de clasă mică LBX

Mihai Morcovescu

Două companii auto, pregătite pentru electrificarea completă

Florin Amariei

1 comment

Honda a lansat noul HR-V. Are trei motoare și este hibrid AUTOpro April 22, 2021 at 6:56 pm

[…] Vezi știrea completă pe 4×4.ro! […]

Reply

Leave a Comment