4×4
Image default
Green SUV

Volkswagen ID.4, SUV complet electric, poate fi comandat

Volkswagen anunta ca primul sau SUV complet electric, ID.4, poate fi comandat. La lansare sunt disponibile doua variante de echipare.

E pentru prima data cand Volkswagen comercializeaza un SUV complet electric. ID.4 dispune de o baterie de 77 kWh si e capabil de 204 CP. Automobilul are o autonomie de 520 de km, conform testarilor WLTP.

“ID.4 este raspunsul nostru cu zero-emisii la trendul permanent SUV si pasul urmator pe drumul nostru inspre oferirea mobilitatii neutre climateric pentru fiecare segment. ID.4 impresioneaza din punct de vedere al functionarii, designului, pretului si sustenabilitatii sale. Sunt increzator ca vom declansa o reala pasiune in randul clientilor din intreaga lume cu primul nostru SUV electric.”, a spus Klaus Zellmer, responsabil pentru Vanzari si Marketing in cadrul companiei.

ID.4 vine cu un spatiu generos la interior gratie configuratiei electrice MEB, iar dimensiunile sale exterioare raman, totusi, destul de compacte. Volumul portbagajului, spre exemplu, este cuprins intre 543 si 1.575 litri, in functie de pozitia spatarului banchetei spate.

Volkswagen ID.4 1ST Max

Motorul de tractiune electrica de pe puntea spate genereaza 150 kW (204 CP). ID.4 sprinteaza de pe loc la 100 km/h in 8,5 secunde, viteza sa maxima fiind limitata la 160 km/h. Garda la sol de 21 de centimetri si rotile de mari dimensiuni subliniaza caracterul sportiv si puternic.

ID.4 in echiparea 1st Max este echipat cu head-up display cu realitate augmentata, tren de rulare sportiv si tehnologie de iluminare noua. Mai mult, include scaune reglabile electric, plafon panoramic, geamuri cu izolare acustica, sistem Climatronic in 3 zone si hayon actionat electric, ca echipari standard. Acest model varf de gama este perfect echipat si din punct de vedere al operarii, conectivitatii si sistemelor de asistenta pentru sofer: head-up display-ul cu realitate augmentata, afisajul central de 12 inch, interfata Comfort pentru telefonul mobil, Travel Assist, Side Assist si Emergency Assist se regasesc toate la bord.

Volkswagen ID.4 1ST Max

Un model ID.4 Pro Performance este disponibil suplimentar pentru comanda in Romania. Acesta ofera date tehnice cheie identice: 150 kW (204 CP), baterie de 77 kWh, autonomie de 522 km (WLTP) si un pret recomandat de 44.119€4. Un model ID.4 entry-level cu un pret si mai avantajos va fi adaugat liniei de produse la inceputul anului 2021. La momentul respectiv, ID.4 Pure va fi disponibil pentru comanda in toata Europa, oferind o autonomie de pana la 340 kilometri (WLTP).

ID.4, produs la fabrica Zwickau, este neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, pe parcursul intregului lant de valoare.

Related posts

Volkswagen va lansa nouă modele 100% electrice noi până în anul 2026

Mihai Morcovescu

SUV-ul Cupra Ateca primește noi motorizări și echipamente

Mihai Morcovescu

Land Rover începe testele cu Defender pe hidrogen

Florin Amariei

Leave a Comment