4×4
Image default
Stiri SUV

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Constructorul francez de automobile Renault continuă campania de promovare a celei de-a șasea generații Espace. De această dată, compania din Hexagon a publicat prima fotografie oficială cu interiorul viitorului Espace, care este însoțită și de un filmuleț de prezentare.

Acestea sunt, de altfel, ultimele teasere înaintea debutului oficial al mașinii, care a fost fixat pentru data de 28 martie.

Renault Espace oferă un plafon panoramic de peste un metru pătrat

Renault

Așa cum AUTOpro v-a informat deja, Renault va dezvălui noua generație Espace în ziua de 28 martie. Modelul nu va mai fi tot un monovolum ca precedentele cinci iterații. Acesta va fi transformat într-un SUV de dimensiuni medii, care va oferi 5 sau 7 locuri.

Până atunci, pentru a îndulci așteptarea fanilor, compania din Boulogne-Billancourt a publicat prima fotografie oficială cu interiorul mașinii. Aceasta este însoțită și de un scurt film de prezentare.

În imagini se pot observa o serie de detalii, precum volanul, planșa de bord, tunelul consolei centrale de mari dimensiuni și uriașul plafon panoramic. Potrivit informațiilor oferite de Renault, acesta are o suprafață de peste 1 metru pătrat. Mai exact, măsoară 1,33 metri în lungime și 84 de centimetri în lățime.

În momentul de față se știe că instrumentarul de bord și ecranul central pentru sistemul multimedia vor fi similare cu cele de pe electricul Megane E-Tech. De asemenea, viitorul Espace va fi disponibil într-o versiune cu 5 și cu 7 locuri.

Noul SUV Renault va avea 4,72 metri în lungime, cu 14 centimetri mai scurt decât actualul Espace MPV. În plus, va avea o lățime de 2,48 metri (varianta cu trei rânduri de scaune). Deși este mai mic comparativ cu modelul aflat pe piață, spațiul în habitaclu a fost îmbunătățit, așa cum susțin reprezentanții Renault.

După cum aminteam anterior, noua generație Renault Espace își va face debutul oficial pe data de 28 martie.

Sursa: Renault

Related posts

Tesla mărește cu 2.000 de euro prețurile SUV-ului Model Y pe câteva piețe din Europa

Mihai Morcovescu

Viitorul Fiat Panda electric ar putea costa mai puțin de 25.000 de euro

Mihai Morcovescu

Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă. Producția va demara în toamna lui 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment