4×4
Image default
Green Stiri SUV

Toyota va dezvălui noua generație CH-R pe 26 iunie

Producătorul japonez de automobile Toyota a publicat prima imagine-teaser cu noua generație a SUV-ului compact C-HR. Acesta va primi un design nou, mai îndrăzneț, tehnologii de ultimă generație, dar și o versiune de motorizare plug-in hybrid.

Debutul oficial al noii CH-R fost fixat pentru 26 iunie.

Nou Toyota CH-R va primi o versiune plug-in hybrid

Toyota

Ne mai despart două săptămâni de debutul oficial al celei de-a doua generații a SUV-ului compact C-HR. Cu această ocazie, constructorul nipon a dat publicității prima imagine-teaser cu noul model.

Această fotografie ne dezvăluie doar grafica luminoasă a stopurilor. Acestea sunt acum unite printr-o bandă LED luminoasă, care se întinde pe toată lățimea hayon-ului. De asemenea, tot aici și-a făcut apariția denumirea Toyota C-HR, care este la rândul ei iluminată.

Din punct de vedere vizual, noua iterație va păstra silueta de SUV coupe. În plus, modelul va primi o serie de elemente de pe Aygo Cross și Yaris Cross. Imaginea de față ne mai arată aripile spate evazate, oglinzile exterioare și antena de tip aripă de rechin.

Dincolo de îmbunătățirile estetice, noua generație C-HR va primi pentru prima dată o versiune plug-in hybrid. De asemenea, aceasta va fi disponibilă și în variantă full-hybrid. Toyota nu a dezvăluit, însă, mai multe detalii tehnice.

Așa cum spuneam, noua Toyota C-HR va fi dezvăluită oficial în 26 iunie. SUV-ul va fi produs la uzina TMMT din Sakarya (Turcia). Aici va fi inaugurată și o linie de asamblare pentru bateriile folosite de modelele plug-in hybrid.

Sursa: Toyota

Related posts

Mazda va lansa 10 mașini hibride și 3 electrice până în 2025

Florin Amariei

Fiat prezintă noul 600 Hybrid: emisii de CO2 mai mici cu 15%

Mihai Morcovescu

Noile baterii electrice se încarcă în 5 minute

Andrada Arsenie

Leave a Comment