4×4
Image default
Crossover Stiri

Noul Yaris Cross Adventure, dezvăluit de Toyota

Toyota Yaris Cross Adventure vine în înghesuitul segment al crossoverelor urbane ca o propunere atractivă pentru cei care vor un automobil versatil.

Toyota Yaris Cross Adventure presupune o serie de avantaje care-i permite automobilului să se integreze mai ușor în peisajul extraurban, cu toate că păstrează aceeași rețetă originală.

Detaliile estetice la exterior transmit o încredere în capacitatea mașinii de a face față călătoriile mai aventuroase prin adăugarea unor bare longitudinale și a mai multor plăci de protecție pentru anumite componente esențiale.

În interior Toyota Yaris Cross Adventure primește piele neagră, plafon negru și o linie contrastantă care accentuează formele habitaclului.

Toyota Yaris Cross Adventure este construit pe platforma GA-B, disjunsă din cea modulară a mărcii japoneze denumită TNGA. Cu toate că are dimensiuni mai reduse, noul automobil este la fel de înalt ca RAV4 și C-HR.

Sub capotă se ascunde un motor de 1,5 litri Atkinson și face parte dintr-un ansamblu hibrid. Tracțiunea poate fi doar față sau integrală AWD-i.

Toyota Yaris Cross Adventure este destinat europenilor și va fi produs în Franța. Comenzile vor putea fi plasate începând cu semestrul doi al anului 2021. Vânzările încep în septembrie, în primul an de producție fiind valabilă și obținerea ediției limitate Premiere.

Related posts

Acesta este noul Renault Kardian. Ce aduce nou fratele sud-american al Daciei Sandero? (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Peugeot anunță un nou ecran curbat pentru viitorul SUV 3008

Mihai Morcovescu

Stellantis nu mai are nevoie de ajutorul Tesla

Florin Amariei

Leave a Comment