4×4
Image default
Stiri SUV

KG Mobility, fosta SsangYong, a dezvăluit noul Tivoli facelift. SUV-ul compact costă echivalentul a 12.800 de euro

Coreenii de la KG Mobility au lansat versiunea restilizată a SUV-ului de clasă compactă Tivoli. Noul model vine cu un design revizuit la partea frontală și cu noua identitate de marcă.

Pentru aceia dintre voi care nu ați aflat deja, KG Mobility este noua denumire a companiei SsangYong Motor.

KG Mobility Tivoli facelift primește noua identitate de marcă

KG Mobility

La sfârșitul lunii martie, producătorul sud-coreean de automobile SsangYong anunța că își schimbă denumirea în KG Mobility. La scurt timp, constructorul asiatic a început să-și actualizeze modelele din portofoliu cu noua identitate de marcă. De asemenea, acestea primesc și actualizări estetice.

Primul dintre acestea este noul Tivoli facelift, care tocmai a fost lansat pe piața din Coreea de Sud. Dincolo de noua denumire, SUV-ul compact noua identitate a mărcii vine cu un nou design al părții frontale. Se observă o bară de protecție revizuită, care conferă un look mai sportiv decât până acum.

Noul KG Mobility Tivoli a primit o grilă împărțită în două zone. O grilă superioară foarte îngustă și o priză de aer supradimensionată montată în bara de protecție. Aceasta găzduiește noile lumini diurne secundare, în timp ce farurile principale au același design.

De asemenea, mașina prezintă la partea frontală și la spate o serie de elemente de protecție care imită aluminiul. Aspectul exterior este completat de noile jante de 18 inch și de pragurile laterale revizuite.

În plus, coreenii au montat sub spoilerul posterior un scut de protecție nou, iar pe hayon a fost inscripționat numele Tivoli cu litere mari, iar în colțul din dreapta-jos noua siglă KG Mobility.

Noul Tivoli facelift oferă două motorizări pe benzină

Interiorul noului Tivoli facelift este neschimbat în mare parte. Există, însă, și aici o noutate, și anume panoul de comandă pentru sistemul de climatizare, care acum are butoane tactile. Tapițeria va putea fi comandată acum și în piele nouă, iar pe lista de „opționale” vor fi incluse elemente decorative în diverse culori (portocaliu, negru sau gri).

Noul SUV compact oferă în continuare instrumentarul digital de 10,25 inch și ecranul central de 9 inch. Ca dotări, KG Mobility Tivoli facelift vine cu 14 sisteme de siguranță active și 7 airbag-uri.

Gama de motorizări cuprinde doar două motoare, ambele pe benzină. Primul este un propulsor de 1,6 litri aspirat natural, care dezvoltă 126 CP și 155 Nm de cuplu. Cel de-al doilea este o unitate turbo de 1,5 litri, care produce 163 CP și un cuplu de 260 Nm.

Indiferent de motorizare, noul Tivoli facelift folosește o transmisie automată cu 6 rapoarte și roți motrice față. Opțional, clienții vor putea opta și pentru un sistem de tracțiune integrală.

Noul KG Mobility Tivoli facelift este deja disponibil pe piața din Coreea de Sud. SUV-ul costă echivalentul a 12.800 de euro. Deocamdată nu se știe când va sosi modelul și în Europa.

Sursa: KG Mobility via Carscoops

Related posts

Skoda Kodiaq primește un facelift și o versiune nouă vRS

Florin Amariei

MINI a dezvăluit noul Countryman John Cooper Works: 300 CP și sistem de conducere autonomă

Mihai Morcovescu

Castrol creează un nou canal pe YouTube pentru a ghida utilizatorii cu privire la întreținerea de bază a autovehiculului

Filip Sîrbu

Leave a Comment