4×4
Image default
Green Stiri SUV

Porsche a publicat schițele oficiale ale noului Macan electric. Debutul va avea loc pe 25 ianuarie

Constructorul german de automobile Porsche se pregătește să lanseze noua generație Macan, care va avea în premieră și versiune pur electrică.

Noul model va fi dezvăluit pe 25 ianuarie, la Singapore. Până atunci, oficialii companiei au publicat schițele oficiale cu viitorul Macan electric.

Noul Porsche Macan electric va oferi 612 CP și autonomie de 500 km

Porsche

Porsche a dezvăluit în urmă cu o săptămână o serie de detalii tehnice despre viitorul Porsche Macan electric. Cu același prilej, germanii au anunțat că modelul va fi prezentat oficial pe 25 ianuarie.

În acest moment se știe că SUV-ul cu emisii zero va folosi un motor electric de 612 CP. Acesta va fi alimentat de o baterie de 95 de kWh, care va asigura o autonomie de până la 500 de kilometri.

Până la premiera mondială, reprezentanții mărcii din Stuttgart au publicat două schițe oficiale cu noul lor SUV electric. Desenele arată designul exterior al mașinii, care este diferit comparativ cu modelul dotat cu motoare termice aflat pe piață.

Germanii spun că noul Macan electric are o caroserie cu un coeficient aerodinamic excelent, de 0,25. Vorbim despre o valoare mai mică decât cea a caroseriei actualului Macan termic.

Ca detalii estetice, se remarcă farurile LED subțiri cu design nou, care este inspirat de cel al blocurilor optice de pe electricul Taycan. De asemenea, Macan electric primește bare de protecție cu un design mai agresiv. Cea din față integrează o imensă priză de aer, în timp ce la spate a fost montat un difuzor de aer supradimensionat. Tot la spate regăsim stopuri LED, care sunt conectate printr-o bandă luminoasă.

Cum spuneam, noul Porsche Macan electric va fi lansat oficial pe 25 ianuarie, la Singapore.

Sursa: Porsche

Related posts

Castrol lansează Luna Mecanicii Naționale

Gabi Gogiu

Lynk & Co vine cu o nouă revoluție în mobilitatea din Europa

Gabi Gogiu

Rabla Clasic și Rabla Plus, modificate. Majorări pentru toate voucherele

Florin Amariei

Leave a Comment